Anmeldelser af Le Dune Beach Club

 
Le Dune Beach Club er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Dune Beach Club er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Torre Faro og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Le Dune Beach Club

Læs personlige anmeldelser af Le Dune Beach Club som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Dune Beach Club. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Elendig mad

Stedet får to stjerner for et par gode pools og en fin strand med egne liggestole. Vi havde valgt at have morgenmad og aftensmad inkluderet på hotellet. Det var en meget ringe standard med mange neutrale smagsoplevelser. Derudover er det mig en gåde, at et familieorienteret hotel vælger at åbne aftensmadsbuffeten klokken 19.30, hvilket er meget sent, når man har små børn. Jeg er klar over, at de har en anden døgnrytme sydpå, men det var måske lige det seneste, hvilket også kunne ses på de andre gæsters iver efter at få mad, når åbningstiden nærmede sig.

Desuden er hotellet ikke ligefrem i top stand. I brusekabinen er flere fliser løse, så der løber vand om bag dem. Airconditioningen er nok 20 år gammel, så den larmer helt vildt. Omring poolen er der huller, så mindre børn kan sidde fast med fødderne. Der var dog fint rent. Lidt ulækkert, at der rendte to katte rundt oppe ved buffeten.

Torre Faro som feriedestination

Byen har ikke meget at tilbyde. Der er dog ikke langt til indkøb, hvis man har bil.

Le Dune Beach Club
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Le Dune Beach Club
Familieværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map