Hotel på Torre Faro på Sicilien

Le Dune Beach Club

 
Le Dune Beach Club er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Dune Beach Club er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Torre Faro og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hvis du er på udkig efter et feriested på stranden til dig og dine børn uden for mange dikkedarer, er Le Dune Beach Club et af de steder du bør overveje. Prisen er fornuftig og beliggenheden ved en dejlig strand gør Le Dune Beach Club til et godt valg for en børnefamilie med et begrænset budget.

Ferie på Siciliens nordøstkyst

Le Dune Beach Club ligger i Torre Faro i Siciliens nordøstligste hjørne. Det er ikke et område, hvor du normal finder mange udenlandske turister, men i sommersæsonen er der rigtig mange italienere, som vælger at tilbringe deres ferie netop her. Strandene i området byder på klart vand og gode solmuligheder samtidig med, at der er mange aktiviteter både for yngre og ældre.
Landsbyen Mortelle er ikke så stor og tilbyder nogle få restauranter, caféer og butikker. Det er oplagt at leje cykler, hvilket samtidig gør det let at udforske lokalområdet, hvor du også finder et par søer.

Store grønne områder og privat strand

Le Dune Beach Club ligger i en 35.000 m2 stor grøn park med palmer og egen strand. I parken er der flere forkellige swimming pools (både til voksne og børn) og på stranden er der solsenge og parasoller (der er inkluderet 2 solsenge og 1 parasol pr. værelse). Le Dune Beach Club er ikke kun det perfekte sted at slappe af, det er også et godt sted at være aktiv. Rundt om i parken og på stranden finder du tennis baner, bordtennis, legeplads og mulighed for windsurfing, kanosejlads og sejlundervisning. I sæsonen er der underholdning for børn med mini klub og andre aktiviteter. Så det er bare op til dig at vælge, hvordan du vil tilbringe dagen.

Masser af aktiviteter at vælge imellem

På stedet er der både bar og restaurant, som serverer lokale og nationale retter, så du behøver heller ikke at forlade området, når sulten melder sig.
Aktiviteter i sommersæsonen inkluderer forskelige swimmingpools, strandservice (2 solsenge og 1 parasol pr. vær. fra 2. række), underholdning både om dagen og om aftenen, sportsaktiviteter (tennis, surfing, kano og undervisning i sejlads), piano bar, udendørs diskotek på stranden og mini klub for børn fra 4-12 år.

Læs mere om Le Dune Beach Club

To forskellige typer værelser

Rundt omkring i parken på Le Dune Beach Club ligger der i alt 90 bungalows i forskellige kategorier. Alle bungalows har et udendørsområde, aircondition, minibar, værdiboks og TV. Indretningen er enkel men funktionel, og alle værelser har privat badeværelse.
Dobbeltværelse standard rummer max. 3 personer
Familieværelse med dobbeltværelse og et lille værelse med dobbeltsovesofa eller køjesenge rummer max. 4 personer.

Opholdet inkluderer morgenmad, men der er mulighed for at tilkøbe halvpension eller all inclusive.
Halvpension inkluderer middag (buffet) samt sodavand, fadøl og husets vin til måltidet.
All inclusive inkluderer frokost og middag (buffet) samt sodavand, fadøl og husets vin til måltiderne, snacks, is og nationale likører fra kl. 19-23.

Læs om værelserne på Le Dune Beach Club

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Le Dune Beach Club

Læs personlige anmeldelser af Le Dune Beach Club som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Dune Beach Club. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Elendig mad

Stedet får to stjerner for et par gode pools og en fin strand med egne liggestole. Vi havde valgt at have morgenmad og aftensmad inkluderet på hotellet. Det var en meget ringe standard med mange neutrale smagsoplevelser. Derudover er det mig en gåde, at et familieorienteret hotel vælger at åbne aftensmadsbuffeten klokken 19.30, hvilket er meget sent, når man har små børn. Jeg er klar over, at de har en anden døgnrytme sydpå, men det var måske lige det seneste, hvilket også kunne ses på de andre gæsters iver efter at få mad, når åbningstiden nærmede sig.

Desuden er hotellet ikke ligefrem i top stand. I brusekabinen er flere fliser løse, så der løber vand om bag dem. Airconditioningen er nok 20 år gammel, så den larmer helt vildt. Omring poolen er der huller, så mindre børn kan sidde fast med fødderne. Der var dog fint rent. Lidt ulækkert, at der rendte to katte rundt oppe ved buffeten.

Læs mere
 
search map