Hotel på Torre Faro på Sicilien

Capo Peloro Resort

 
Capo Peloro Resort er ikke tilgængelig i øjeblikket
Capo Peloro Resort er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Torre Faro og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Capo Peloro Resort er det perfekte feriested til dig, som ønsker at tilbringe din tid på stranden, samtidig med at du har adgang til mange forskellige services – alt til en fornuftig pris.

Med kig til Messina-strædet

Capo Peloro Resort er et moderne hotel, som ligger ca. 100 meter fra stranden. Fra 3. sal kan du se Messina-strædet med regionen Calabrien i baggrunden. Det er ikke det mest typiske område at finde international turister. Til gengæld er der mange italienere, som vælger at deres sommerferie netop her. Hotellet ligger i et naturreservat, som hedder Capo Peloro, og der er to søer i området. De strande som omgiver hotellet er pæne, men der er dog en enkelt visuel effekt som forstyrrer romantikken, nemlig en stor højspændingsmast, som står direkte på stranden. Hvis det ikke generer dig, tilbyder stranden fint og klart vand og ikke mindst fine solsteder, hvor du kan nyde tilværelsen.
Landsbyen Torre Faro er ikke særlig stor, og tilbyder nogle få caféer, forretninger og restauranter. Det er oplagt at bevæge sig rundt på cykel, og du kan få hjælp og informationer om cykelleje i receptionen.

Læs mere om Capo Peloro Resort

Masser af aktiviteter at vælge imellem

På Capo Peloro resort er der ikke nogen grund til at kede sig. Hotellet er placeret I en 25.000 m2 grøn have med en dejlig swimmingpool, børnepool, tennisbane, legeplads samt en stor terrasse. Hvis du har lyst til endnu mere motion, er der også et lille fitnesscenter ligesom der tilbydes mange andre aktiviteter. Området ved swimmingpoolen tilbyder solsenge, parasoller, jacuzzi og børnebassin, så hvis ikke du har lyst til at ligge på stranden, vil dette være det perfekte opholdssted for dig. Der er mulighed for at få serveret kolde drikkevarer og lette anretninger mens du nyder livet ved poolen.

Spis på siciliansk

Hvis du har lyst til en lidt større frokost, serverer restauranten både lokale og internationale retter, og det gælder naturligvis også til aften. Capo Peloro tilbyder hele to restauranter: en buffetrestaurant for gæster på halvpension og en a la carte restaurant for gæster som kun har bestilt ophold med morgenmad. Om aftenen kan du hygge dig i lounge baren og på den udendørs terrasse, hvor de serverer dine yndlingsdrinks. Hvis du har brug for wi-fi er det ikke noget problem, for der er gratis wi-fi på hele hotellet.

Moderne værelser


Capo Peloro resort har i alt 98 værelser i to forskellige kategorier: standard værelser og junior suiter. Alle værelser har aircondition, satellite TV, minibar, værdiboks, skrivebord, wi-fi, balkon og privat beadværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map