Villa i Terrasini på Sicilien

Villa Re di Denari

 
Villa Re di Denari er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Re di Denari er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Terrasini og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Oplev dette kunstneriske univers mindre end 1 times kørsel fra det pulserende Palermo. Dette er det perfekte sted til dig, som vil tilbringe en afslappende og hyggelig ferie med dine kære, og som har et kreativt hjerte. Interiøret, lyset og de moderne linjer skaber en helt special stemning og giver dig en helt unik ferie. Villa Re di Denari ligger i hjertet af naturreservatet Zingaro og er mere end bare et feriebolig: Det er en harmonisk kombination af natur og god smag.

En underfundig stil

Villa Re di Denari er som en kokong med smagfulde detaljer ved fødderne af de sicilianske bjerge. Her kan du lade øjnene vandre og stadig opdage nye perler. Hver dekoration i villaen er del af en kreativ og kunstnerisk rejse, skabt af ejerne for at dele deres forkærlighed for smukke ting. Møbler, lamper, stole, tæpper, borde og det store "ruderkonge"-spillekort, som pryder køkkenet og har givet sit navn til villaen... Alt er nøje udvalgt for at overraske dig og er en juvel for kreative rejsende, som har lyst til at tilbringe tiden sammen.

Læs mere om Villa Re di Denari

Original pool

Måske det mest slående ved villaen er den meget originale pool der, strækker sig ind i stuen afgrænset af en glasvæg. Dette giver stuen et særpræget islæt og masser af lys - også om aftenen, hvor vandet oplyses i forskellige farver. Dette farverige lysshow nydes bedst med et glas god, lokal vin ude på terrassen, hvor du kan indånde den friske luft fra bjergene og planlægge morgendagens eventyr.

Et rigt landskab

Se frem til dejlige dage med hav og varme, start dagen på stierne i naturreservatet. Tilbring ferien mellem bjergene i alt det grønne, smukke strande og skjulte bugter. Om aftenen kan du besøge de traditionelle restauranter i fiskerlandsbyerne og langs strandene ved kysten og fordybe dig i den sicilianske stemning. Når feriepulsen så bliver for doven, kan du altid tage turen til et at Palermo's livlige markeder og opleve et helt andet aspekt af denne facinerende ø.

Villa Re di Denari med 5 sovepladser
Villaen er på ca. 180 kvm og kun i et plan. Den har to soveværelser og to badeværelser: ét med bruser og ét med badekar. Den har en stor og meget lys stue takket være store vinduer med udsigt over den eksotiske have samt materialerne af glas både i form af vægge og møbler. Køkkenet er åbent ind imod stuen og har et minimalistisk præg, men er veludstyret med barskab, gaskomfur, vask, ovn, brødrister og mikrobølgeovn. I stuen finder du et opholdsområde med TV samt en spisestue. Bemærk at villaen er udstyret med vaskemaskine, Wi-Fi, aircondition, strygebræt og -jern, hårtørrer samt privat parkering. Det er også muligt at få sat én ekstra seng ind i et af soveværelserne.

Skjul teksten
 
 
search map