Anmeldelser af Villa Perla

 
Villa Perla er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Perla er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Terrasini og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Perla

Læs personlige anmeldelser af Villa Perla som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Perla. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Hanne og hendes familie fra Stenløse boede på Villa Perla i Terrasini fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Husets undenomsarealer er absolut det bedste ved dette sted. Godt og pænt poolområde og en pragtfuld udsigt. Selve huset var ikke noget specielt. Vi fandt køkkenet lidt uhygiejnisk. Der var på køkkenbordene lagt et skumgummi-agtigt måttelag. Det var en rigtig skidtsamler og var umuligt at vaske af. Desuden var der mange tissemyrer i køkkenet.
Vi havde en del problemer med husets vandpumper, der satte ud, så vi manglede vand nogle gange. Ejeren kom dog ret hurtigt og lavede det, men i et hus til den pris er der ikke helt tilfredsstillende. Endvidere kom der 2 gange håndværkere og skulle måle op og skifte vask, samt poolrensere. Alt dette blev selvfølgelig lidt besværliggjort af at ejeren ikke kunne et ord engelsk, hvilket ikke betyder så meget når alt fungere, men bliver meget kompliceret når det ikke gør.
Vi synes at I bør gøre opmærksom på at brug af aircondintion er meget dyrt. Vi betalte 37 Euro for en uge og vi brugte det kun i et værelse, kun om natten, på laveste niv. Og ikke alle nætter.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map