Villa i Terrasini på Sicilien

Villa Perla

 
Villa Perla er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Perla er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Terrasini og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Perla ligger langs den høje klippekyst knap 100 meter fra havet i kommunen Terrasini. Fra terrassen har du udsigt over havet, og især ved solnedgang er udsigten bjergtagende.

Nærmeste by

Selve Terrasini by, som er ret livlig i sommersæsonen, ligger 8 km fra villaen. I Terrasini finder du et godt udvalg af spisesteder og indkøbsmuligheder. Der er ca. 15 km til Palermos lufthavn og 35 km til Palermo.

Læs mere om Villa Perla

Helt ud til havet

Fra Villa Perla har du direkte adgang til havet, eller rettere sagt til en platform ved havet. Du går ned ad en stentrappe bygget og skåret ind i klippen, så du kommer til den omtalte platform, hvorfra du kan kaste dig i vandet, hvis du foretrækker saltvandet frem for villaens bassin på 4 x 8 x 1,5 meter. Nærmeste sandstrand ligger ved Terrasini ca. 10 km herfra.

Villa med 4/5 sovepladser:
- Villaen er ca. 140 m² og dens indretning er ret simpelt. Du har indgang til huset fra opholdsstue, hvor der er store vinduer med udsigt til det lige beskrevet landskab. En kort gang fører hen til køkkenet og til de tre soveværelser. Det ene værelse har dobbeltseng, det andet en fransk seng (1½ plads) og det tredje og sidste en enkeltseng. Der er naturligvis også badeværelse med toilet og bruser.

Villaen råder over aircondition, vaskemaskine, fjernsyn og flere terrasser med bord og stole hele vejen rundt om huset og ved svømmebassinet. Der er også et udendørskøkken med grill.

Skjul teksten
 
 
search map