Villa i Terrasini på Sicilien

Villa Azzurra

 
Villa Azzurra er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Azzurra er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Terrasini og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Azzurra ligger langs den høje klippekyst knap 100 meter fra havet i kommunen Terrasini. Du har ca. 1,5 km til det lille bysamfund Trappeto, der især bebos om sommeren. Selve Terrasini by, som er ret livlig i sommersæsonen, ligger 8 km fra villaen. I Terrasini finder du et godt udvalg af spisesteder og indkøbsmuligheder. Når det gælder transporten og storbyen, så er der ca. 15 km til Palermos lufthavn og 35 km til selve Palermo.

Slap af i den frodige have

Villaen nyder godt af en privilegeret beliggenhed - denne kyststrækning er beskyttet af myndighederne - og en frodig have med tropiske planter og et område med kaktusplanter samt en pool (6 x 12 meter) med tilhørende solterrasse.

Spring i havet fra klipperne under villaen

Fra Villa Azzurra har du direkte adgang til havet, eller rettere sagt til en platform ved havet. Du går ned ad en stentrappe bygget og skåret ind i klippen til platformen, hvorfra du kan hoppe i vandet. Nærmeste sandstrand ligger ved Terrasini ca. 10 km herfra.

Lejlighederne på Villa Azzurra

Villa med 6 sovepladser (med privat pool)

Indgangen sker gennem opholdsstuen, som råder over store vinduer og glasdøre, så du rigtig kan nyde landskabet. Stuen har pejs og er udstyret med møbler fra den lokale snedker. Køkkenet råder over gaskomfur med ovn, opvaskemaskine og køleskab. Fra opholdsstuen har du adgang til "natområde", hvor der er et soveværelse med dobbeltseng, to soveværelser med enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Huset er desuden forsynet med aircondition og vaskemaskine. Privat parkeringsplads findes ved villaen. Udenfor finder du endnu et køkken udstyret med grill og brændeopvarmet ovn. Rundt om huset er der flere verandaer og terrasser, hvor du kan spise eller slappe af, mens du nyder vejret og landskabet.

 
 
search map