Villa i Terrasini på Sicilien

Villa Alessandra

 
Villa Alessandra er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Alessandra er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Terrasini og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Alessandra ligger i et villakvarter i bydelen Trappeto, ca. 3 km fra Terrasini, hvor du finder supermarked samt flere spisesteder, og 1 km fra sandstranden. Der er ca. 20 minutters kørsel til Palermos lufthavn og lidt over en halv time til selve Palermo (men vi anbefaler, at du tager toget, når du skal besøge denne pragtfulde og kaotiske by).

Villaen har en pæn have, hvor du kan finde skygge under pinjetræerne eller under husets veranda. Ved huset finder du også et svømmebassin med tilhørende terrasse og bruser.

Læs mere om Villa Alessandra

Fra bassinet, som ligger lige over for huset, er der kun få trin op til verandaen med bord og stole, hvor du også finder en grill samt udendørs køkken med bageovn og kogeblus, der opvarmes med brænde.

Villa med 4/5 sovepladser:
- Fra verandaen har du indgang til huset, som indeholder et lille gammeldags køkken med antik keramik, opholdsstue med pejs og fjernsyn, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og soveværelse med enkeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Husets indretning er præget af rustikke møbler i arte povera stil samt souvenirs og kuriøse objekter fra ejernes mange rejser på de fem kontinenter. Huset råder over vaskemaskine og aircondition. Bagved huset er der parkeringsplads til to biler.

Skjul teksten
 
 
search map