Villa i Terrasini på Sicilien

Villa Adriana

 
Villa Adriana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Adriana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Terrasini og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Adriana ligger i Terrasini kommune, ca. 4 km fra byen og 300 meter fra klippekysten. Palermos lufthavn ligger ca. 10 km herfra. I Terrasini finder du indkøbsmuligheder såvel som spisesteder. Om sommeren er stemning mere livlig da mange palermitanere har deres sommer hus i dette område.

Ved siden af Villa Adriana ligger der det berømte fercenter Cittá del Mare, hvor du kan få – mod betaling af et adgangskort – adgang til deres tennisbaner, svømmebassiner med rutchebaner ned af klippen samt de andre tjenester.

Villa med 7 sovepladser:
- Villaen 160 m² er fordelt på to etager, indretning er smagfuldt og indbydende. Opholdsstuen med pejs ligger en-suite med spisesalen. Køkkenet er flot indrettet og råder over vaskemaskine. I stueetagen finder vi også et soveværelse med enkeltseng samt et badeværelse med toilet og bruser. En trappe fører fra pholdsstuen til første sal, hvor der findes to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med køjeseng sat to badeværelse af hvilke det ene med toilet og bruser og det andet med toilet og karbad.

Læs mere om Villa Adriana

Rundt om villaen er der en have på ca. 700 m² samt grill og en god terrasse med bord og stole til nydelse af måltiderne i den sicilianske åbne luft. Der er privat parkeringplads ved porten.

Skjul teksten
 
 
search map