Ferieboliger og hoteller i Terrasini

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byen fremstår altid dejlig levende og især om sommeren er her rigtig mange lokale på gaden og byens centrale piazza er det absolutte hot-spot, hvor unge såvel som gamle mødes på de milde sommeraftener.

I Terrasini finder du ganske udmærket bademuligheder, især fra klipperne, men der er også sandstrande, La Praiola og Maggagiari, som er et stort trækplaster om sommeren, hvor byens indbyggertal tredobles. 

Kysten ved Terrasini byder på perfekte forhold for surfing, ligesom det er populært at dykke her. Vil du hold en aktiv ferie på Sicilien, er de omkringliggende bakker desuden ideelle til vandre- og cykelture. 

Kort over Terrasini

Klik på kortet herunder for mere information om hoteller og andre ferieboliger i byen samt en oversigt over afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hotel, villa eller ferielejlighed?

Hos In-Italia kan du vælge mellem mere end 1.500 ferieboliger i Italien - heriblandt et bredt udvalg af håndplukkede ferielejligheder, villaer og hoteller på Sicilien. 

Indtast blot "Terrasini" og rejsetidspunkt i søgemaskinen her på siden for at få en oversigt over de bedste ferieboliger i og omkring byen. 

Vil du gerne opleve flere forskellige regioner på Sicilien, kan du naturligvis også vælge at bo forskellige steder i løbet af ferien for at opleve mere af øen, som er større end man måske lige tror.
 
Har du spørgsmål, eller vil du gerne have hjælp til at træffe det rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for en snak om, hvad du skal vælge og hvorfor.

Transport

Vil du rejse med fly til Sicilien, ligger Palermo Lufthavn meget tæt ved Terrasini. Inden for rimelig køreafstand er dog  også Trapani Lufthavn.

Der er et vidtforgrenet tognetværk på øen, og der kører således også tog fra Palermo til Terrasini. Byens togstation, hvor der også holder busser, ligger dog lidt uden for byen. Særligt hvis du har bagage at slæbe på, kan det derfor være nødvendigt at tage en taxi det sidste stykke til din feriebolig. 

Så til trods for nærheden til lufthavnen og muligheden for offentlig transport (evt. i kombination med taxi) vælger mange af  vores rejsende at bestille en lejebil til ferien - ikke minst fordi billeje på Sicilien ikke er så dyrt som herhjemme. En bil gør det ikke blot lettere at komme til og fra lufthavnen, men gør det også nemt at udforske øens seværdigheder i løbet af ferien. 

De færreste vælger at køre hele vejen til Sicilien i egen bil på grund af afstanden. Til trods for mange års planlægning er der endnu ikke broforbindelse mellem det italienske fastland og Sicilien. Vil du tage den omkring 3.000 km lange tur fra Danmark, er det dog muligt at få bilen med færge over til øen fra for eksempel Villa San Giovanni til Messina på Sicilien.

Restauranter og shopping

Terrasini er en typisk siciliansk kystby med et hyggeligt gademiljø med et godt udvalg af småbutikker, indbydende frugt- og grøntboder og andre inspirerende lækkerier. Der findes en del traditionelle sicilianske restauranter i byen som serverer fiskeretter, pastaretter, pizza og sicilanske specialiteter.

Læs mere om Terrasini

Udflugter fra Terrasini

Kan du løsrive dig fra det afslappende strandliv, er der mange spændende udflugtsmuligheder fra Terrasini. 

Det er oplagt at bruge en dag på at tage ind til Palermo, Siciliens største by og regionens hovedstad, hvor man kan bruge lang tid på bare at vandre i byens gader og nyde de smukke bygninger og bylivet med butikker samt et væld af spisesteder.

Særligt hvis du har en bil til rådighed, findes der inden for kort afstand også en lang række mindre byer, som er et besøg værd. Kør for eksempel en tur til charmerende Castellammare del Golfo for at opleve det autentiske Sicilien. Her findes også dejlige badestrande, så husk badetøjet!

Du kan finde mere information om Terrasini på byens officielle hjemmeside her (italiensk)

Skjul teksten
 
 
search map