Hotel i Taormina

VOI Grand Hotel Mazzarò Sea Palace

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet ligger direkte på stranden i Taormina Mare. Det har et hyggeligt poolområde med tilstødende restaurant. I alle priser er morgenmad inkluderet og på alle værelser er der en dejlig udsigt over havet. Det er muligt at opgradere til halvpension. Husk at hvis I spiser i restauranten, er det ikke velset at møde op i badeshorts eller bikini. Strandtøj er og bliver til stranden. Så tag lidt pænere tøj med, fx lange bukser til mænd, men jakke og slips er dog ikke nødvendigt. Hotellet har officielt 5 stjerner, men jeg har valgt at uddele 4½ sole. 5 sole for beliggenhed og udsigt, 4,5 sole for standarden i forhold til mange andre 5 stjernede hoteller. I skal bo her, hvis I ønsker et hotel med en fantastisk beliggenhed, store værelser og gode faciliteter til en pris der er noget lavere end andre 5-stjernede hoteller i området.

Lige ved stranden og tæt på byen

Hotellets placering tæt på både by og strand gør det muligt for Jer at kombinere en badeferie sammen med de mange spændende oplevelser der venter på Sicilien. Hotellet ligger praktisk talt lige på stranden, og her er der liggestole og parasoller til hotellets gæster. Med den lille togbane kan du hurtigt komme op til centrum af Taormina, det tager kun nogle få minutter. Bemærk at togbanen, som på italiensk hedder funicolare kun er åbent i sommerperioden. Kommer du ud for at den ikke kører, anbefaler jeg bybussen, der tager lidt længere tid, men kører hele året. Du kan selvfølgelig også tage turen på gåben, der er ca. 3 km.

Værelserne

Alle værelserne har en god størrelse, og er flotte og velindrettede. Der er WiFi på hele hotellet mod betaling.

Sicilien er stor, så overvej nøje hvor meget I kan nå på Jeres ferie, og udvælg det der er vigtigst. Her på det østlige Sicilien er der en fin motorvej fra Catania til Messina, men så stopper de fine veje også. Beregn god til til køreture. Fra Catania lufthavn op til hotellet ved Taormina er der dog motorvej hele vejen, så turen her varer kun en lille times tid.

Læs om v√¶relserne på VOI Grand Hotel Mazzarò Sea Palace

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map