Hotel i Taormina

VOI Grand Hotel Atlantis Bay

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Grand Hotel Atlantis Bay inviterer til en herlig og komfortabel ferie, som passer til dig, der gerne vil have lidt ekstra. Hotellet har et herligt poolområde med terrasse og stranden lige nedenfor. Om dagen kan du slappe af i solen, og om aftenen kan du nyde den gode mad med bølgernes brusen i baggrunden.

Nyd den gode mad

Hotellets restaurant hedder Ippocamto, og da den ligger ud mod havet, kan du, ud over den gode mad, også nyde den smukke udsigt. Her kan du bestille internationale retter samt lokale specialiteter ledsaget af gode vine. En dejlig drink før eller efter maden bestiller du på Dionisos Bar.

Husk, at hvis du spiser i restauranten, ser italienerne helst, at man ikke tropper op i badeshorts eller bikini. Tag lidt pænere tøj med, fx lange bukser til mænd.

Lige ved stranden og tæt på byen

Hotellets placering tæt på både Taormina og midt på deres egen strand gør det muligt for jer at kombinere en luksusbadeferie med de mange spændende oplevelser, der venter på Sicilien. Taormina er specielt kendt for sit antikke, græske teater, der om sommeren har forestillinger og musikalske begivenheder. Taormina er også et godt udgangspunkt, hvis du skal op på toppen af Europas mest aktive vulkan, Etna, der ligger ca. en halv times kørsel fra Taormina. Har du ikke lejet en bil, kan hotellet hjælpe dig med at få arrangeret en guidet tur.

Fra hotellet har du kun en kort gåtur til den lille togbane, der forbinder Taorminas strandområde med selve centrum af byen længere oppe ad bjerget. Kommer du ud for, at den ikke kører, anbefaler jeg bybussen, der tager lidt længere tid, men kører hele året. Man kan selvfølgelig også tage turen opad på gåben, der er ca. 3 km.

Læs mere om VOI Grand Hotel Atlantis Bay

Pæne værelser med havudsigt

Alle værelserne er flotte og velindrettede og i en dejlig størrelse. Alle værelserne har havudsigt (helt eller delvist), og da kysten er østvendt, så får I en dejlig morgensol ind i værelset. Her er et lækkert badeværelse med hårtørrer og rigelige mængder af toiletartikler, store, velindrettede værelser med alt, hvad du med rette kan forvente af et luksushotel. WiFi på hele hotellet mod betaling. Kode til nettet købes i receptionen.

Værelserne er udrustet med Wi-Fi, aircondition, satellit-TV, minibar, safetyboks, badeværelse med bruser/badekar, hårtørrer, badekåbe og morgensko.

Alt i alt et rigtigt flot hotel, hvor afslapning, komfort og god service er nøgleordene.

Læs om værelserne på VOI Grand Hotel Atlantis Bay

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af VOI Grand Hotel Atlantis Bay

Læs personlige anmeldelser af VOI Grand Hotel Atlantis Bay som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af VOI Grand Hotel Atlantis Bay. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af VOI Grand Hotel Atlantis Bay

Læs mere
 
search map