Feriebolig i Taormina

Villa Zagara Panoramic Garden

<p>Lejlighed Terrazza Camino</p>
<p>Lejlighed Terrazza Camino</p>
<p>Lejlighed Terrazza Camino</p>
<p>Den store opholdsstue i lejligheden Terrazza Camino</p>
<p>Udsigt fra Terrazza Piscina</p>
<p>Lejligheden Terrazza Tre</p>
<p>Lejligheden Terrazza Due</p>
<p>Haven til Giardino</p>
<p>Den fælles grill</p>
<p>Udsigt over kysten om aftenen</p>
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Zagara Panoramic Garden ligger dejligt på den skråning af Taormina, der vender mod Messina. Villaen ligger højt over dalen nedunder og udsigten er enestående. Du kommer til at nyde solens opgang og dens nedgang, der sætter nye farver i himmelen, mens lyset daler ned, og stjernerne dukker frem. Der er ingen andre bygninger

Kort fra byen og dog langt væk fra dagsturister

Villa Zagara har en unik beliggenhed sammenlignet med de fleste andre ferieboliger i byen. Her bor du langs en blind vej, som få mennesker kører ad. Vejen ender ved en stor parkeringsplads, der har rigelige plads selv på de dage hvor der er flest mennesker i byen. Kun de lokale kender til den (men benytter den sjældent, for de har lov til at parkere inde i byen). For at komme ind til byen kan du med fordel efterlade din bil her og trapperne til kabelstationen på Via Pirandello, der stort set er en del af byens smukke centrum. Få meter fra stationen ligger Porta Messina og gågaden Corso Umberto I, hvor du finder shoppingsmuligheder, caféer og en del af spisesteder (der er flere af dem også på vejen hertil).

En stenkast fra stranden

Det er ikke overdrevet at påstå, at du bor et stenkast fra stranden... trods det vil tage nogle sekunder for stenen at lande nede på stranden! Her bor du på nemlig 170 meter over havets overflade, og du kan gå ned til stranden ved Mazzaròbugten og vende tilbage ved at hoppe på kabelvogn mod centrum - fra kabestationen går du så igen ned til Villa Zagara Panoramic Garden ad den sti, der fører til parkeringspladsen. Nede ved stranden finder du mange spisesteder og caféer.

Dejlig, dejlig udsigt og dejlig, dejlig roligt

Taormina tiltrækker mange turister og rejsende: der er nok af grunde for at komme til byen og nyde den stemning, der findes i dens gamle gader, i det græske teater om dagen og især om aftenen (der afholdes mange koncerter i Taorminas græske teater) og ved stranden. Villa Zagara Panoramic Garden vil være dit hemmeligt gemmested, for du kan hurtigt komme tilbage, når dine sanser og hovedet har fået nok af alt det, du kom for. Udover at have en flot panoramisk udsigt og at ligge kort fra centrum har du her en utrolig rolig og stille placering, hvor det eneste, som du kan se i bevægelse er kabelvogne, der flyver hængende ned mod stranden eller op mod byen. Det er en bevægelse som ikke støjer og som er ganske rolig at se på.

Siciliansk værtskab

Din vært hedder Massimo, og han bor selv på stedet. Massimo har rejst det meste af sit liv som salgsansvarlig for en kendt italiensk modemærke. Han har nu forladt dette arbejde for at trække sig tilbage i hans hjemby, hvor han dog ikke helt gider at kede sig dagen lang. Massimo er en høj og aktiv mand og vil nok ikke bekræfte den fordom, at sicilianere er små mennesker og slapper af i solen, for han er altid aktiv. En sød husmor hjælper Massimo med at holde stedet rent og pænt indrettet.

Lysrige ferielejligheder med egen terrasse eller have

På Villa Zagara Panoramic Garden kan du vælge mellem fire lyse og stilrige lejligheder, et værelse med panoramisk terrasse (bedst til korte ophold) og det rummelige hovedhus, der har den perfekte loggia og terrasse samt masser af plads inden døre. Alle indlogeringerne er udstyret med aircondition, internetadgang og egen terrasse / udendørsareal. Opvaskemaskine findes kun i hovedhuset Terrazza Camino.

Gode grunde til at vælge Villa Zagara Panoramic Resort

Denne feriebolig er til dig, der holder af ro og kan bevæge dig til fods - og på trappetrin - uden besvær. Det livlige centrum i Taormina ligger i kort afstand herfra og dog langt væk, hvad angår støj og myldretid. Med undtagelse af det ene værelse, Terrazza Vista Mondo, kan du her selv lave mad eller vælge mellem en af de mange restauranter og pizzeriaer i nærheden. Og rejser du med en flok venner og er på jagt efter en god villa, så har du her både mulighed for at være helt for dig selv eller forlade de andre og gå en tur i en inspirerende by uden at skulle tage bilen.

Læs om lejlighederne på Villa Zagara Panoramic Garden

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa Zagara Panoramic Garden

Læs personlige anmeldelser af Villa Zagara Panoramic Garden som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Zagara Panoramic Garden. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Søde og rare værtsfolk

Der var en super udsigt, gode værelser og godt udstyret køkken. Et lille minus var hoveddøren som ikke kunne låses.

Læs mere
 
search map