Villa i Taormina

Villa Bouganvillea

 
Villa Bouganvillea er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Bouganvillea er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Taormina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Bouganvillea ligger knap 2 kilometer fra havet og 5 kilometer fra Taormina. Villaen er omgivet af citrustræer og er bygget af aristokratiet i det attende århundrede. Facaden er smukt dekoreret med skulputurer og villaen har en gammeldags charme over sig.

Haven er en traditionel italiensk have og den store pool er harmonisk integreret. Haven har i øvrigt flere skyggefulde lunde og om sommeren kan man nyde alle måltiderne herude. Stranden som er knap 2 kilometer fra villaen består af småsten. Der er cirka 1 kilometer til det nærmeste minimarked og ditto til restauranter og apotek.

Læs mere om Villa Bouganvillea

Villa med 9 sovepladser:
- Villaen består af to etager. På øverste etage finder man en entre, køkken, opholdsstue, spisestue med udgang til store terrasse og udsigt til Etna og over havet. På denne etage finder man desuden et soveværelse med dobbeltseng og to badeværelser med toilet og brus.

Stueplan består af tre soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med enkeltseng og to badeværelser med toilet og brus. Soveværelserne i stueplan har alle adgang til den samme store terrasse.

Af øvrige faciliteter kan nævnes aircondition, TV, DVD, privat parkeringsplads, daglig rengøring af pool om sommeren.

Skjul teksten
 
 
search map