Hotel i Taormina

UNAHOTELS Capotaormina

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Verdensberømt hotel

Et skønt 4-stjernet hotel med en fantastisk beliggenhed, hvor udsigten overskygger alt, og med tilgang til ikke blot en smuk, men også privat sandstand, som kan nås med elevator. På hotellet er der 190 værelser (suite og junior suite haves også).

Nogle værelser har havudsigt

Alle værelser på UNAHOTELS Capotaormina er rummelige og smagfuldt indrettet. De er alle udstyret med aircondition, telefon, radio, sat-tv, minibar, pengeboks, garderobe og badeværelse med badekar eller bruser. Standardværelserne har enten ingen udsigt eller udsigt fra siden over havet, hvorimod værelserne med direkte havudsigt ligger mod Isola Bella eller Etna/Giardini Naxos.

Læs mere om UNAHOTELS Capotaormina

Spis i restauranten, når du vil

På hotellet er der flere restauranter, hvor der serveres sicilianske specialiteter såvel som internationalle retter. Morgenmaden serveres i Etna spisesa, og aftensmaden serveres på Restaurant Naxos, som ligger på anden sal med udsigt over hele kystlinjen. På Restaurant La Scogliera er der også mulighed for at spise frokost (mod betaling) og aftensmad med buffet. Fra midten af maj til midten af september vil det også være muligt at spise aftensmad på restauranterne La Stella del Mare og La Casa del Massaro i Giardini Naxos uden ekstra betaling for de gæster der vælger ophold med halvpension (gratis transfer dertil).

Mange muligheder

På hotellet er der flere barer og caféer. I Bar Svevo får du en caribisk atmosfære og levende musik, hvor i Bar Piccadilly er inspirationen hentet fra de engelsk klassiske klubber, her spilles klassisk musik, og der er borde til bridge og læseområde. Du kan også tage plads ved poolen i Bar l'Approdo eller besøge Bar il Moresco som er en tea-bar, åben døgnet rundt fra 1/5 til 30/9.

På hotel UNAHOTELS Capotaormina findes der desuden pool med havvand, privat strand med parasoller og liggestole, kano, kajak, vandcykler og fitness-center til fri afbenyttelse, transfer til Taormina (på bestemte tidspunkter) er inkluderet i prisen. Gæsterne kan desuden finde følgende service på hotellet: butik, kiosk, frisør, beauty center med sauna og massage, vaskeriservice. Mod bestilling arrangeres limousine service til/fra Catania lufthavn.

For dig som er på forretningsrejse

På hotellet er der flere mødelokaler, hvor der ofte arrangeres kongresser og erhversgrupper. Her er både god plads både for dem der kommer her på grund af arbejde, såvel som for de rejsende, der ønsker et sted af høj standard og fredelige omgivelser. Hotellet har nemlig mange kvadratmeter at stille til rådighed for både de boende gæster som, for de besøgende der kommer her af andre årsager.

Læs om værelserne på UNAHOTELS Capotaormina

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map