Feriebolig i Taormina

Residence Terra Rossa

Glæd dig til terrassen for treværelseslejligheder med havudsigt
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Terra Rossa ligger halvvejs mellem havet og Taorminas historiske centrum. Det er nemt at komme hertil i bil, og du kan parkere gratis på offentlig p-plads ca. 50 meter fra indgangen eller mod betaling på selve stedet.

Skønne omgivelser og havudsigt

Du deles med de andre gæster om poolen (6 x 12 meter), som ligger i en skøn og frodig have med terrasse og panoramaudsigt. Der er desuden fri internetadgang ved receptionen. Stranden kan nås via en trappe (ca. 350 trappetrin) som går på den anden side den mindre vej, der fører til feriestedet.

Læs mere om Residence Terra Rossa

Gode lejligheder med balkon eller terrasse

Der er to typer lejligheder som kan bookes til 2-5 personer. De er alle pænt indrettet og udstyret med balkon eller terrasse som vender enten over den frodige have eller over det blå hav. Etværelseslejlighederne er ældst og ligger alle i stuetagen. Treværelseslejlighederne er af nyere indretning og befinder sig alle på første sal.

Studiolejligheden er på 30 m² og består af stor opholdsstue med sovealkove, badeværelse med toilet og bruser, køkken samt overdækket terrasse.

Treværelseslejlighederne er på 50 m² og består af opholdsstue med tekøkken, to soveværelser med to sovepladser i hvert værelse samt mulighed for en ekstra opredning i et af værelserne, badeværelse samt toilet og bruser samt balkon.

Lejlighederne på Residence Terra Rossa

Studiolejlighed m. terrasse

Lejligheden er på 30 m² og består af stor opholdsstue med sovealkove, badeværelse med toilet og bruser, køkken samt overdækket terrasse.

Lejlighed m. 2 soveværelser m. balkon/terrasse

Lejligheden er på 50 m² og består af opholdsstue med tekøkken, to soveværelser med to sovepladser i hvert værelse samt mulighed for en ekstra opredning i et af værelserne, badeværelse med toilet og bruser samt balkon.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Residence Terra Rossa

Læs personlige anmeldelser af Residence Terra Rossa som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Terra Rossa. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 62 anmeldelser fra Residence Terra Rossa

Meget smukt

Grønt og smukt. Fantastisk udsigt! Rent og pænt. Mange trapper at tage til stranden og til byen.

Læs mere

Super beliggenhed

Meget smuk belliggenhed med udsigt ud over bugten både fra poolområdet og morgenmadsrestauranten, som iøvrigt tilbyder en rigtig god morgenmad for 6 euro pr. person.
Der er fin, gratis parkering tæt ved.
Stedet er ikke for de gangbesværede, da der er mange trapper ned eller op til nærmeste spisested.
Gode faciliteter i lejligheden, man kan selv tilberede mindre måltider.
Vi betalte 50 euro for slutrengøring, hvilket vi synes er lidt dyrt. Vi havde 3 overnatninger. Der er ingen daglig rengøring og man skal selv sørge for at komme af med affald i deres sorteringssystem på området.
Hvis vi kommer tilbage til Sicilien igen, er det bestemt et sted, vi kunne finde på at bo.

Læs mere

Fantastisk dejligt

Supper dejlige omgivelser en god og anvendelig lejlighed.
Køkken mangler vinglas eller var det perfekt.

Læs mere

meget godt

meget velholdt hotel med fantastisk udsigt og sødt personale.

Læs mere

Ophold på Terra Rossa

Enkel standard med rent og frisk badeværelse. Lidt mangel på husholdningsredskaber, men det fungerede alligevel. Fantastisk udsigt hvis man vælger lejlighed på anden sal mod havet. Rent og pænt udenfor.

Læs mere

Fantastisk beliggenhed og udsigt over havet

Terra Rossa er meget smukt beliggende, men kan være svær at komme frem til, da vejen dertil er meget smal og vanskelig at nå frem til med bil. Det lader sig dog gøre med påpasselighed. Dertil kræves at man er i rimelig god form, da der er mange og tunge stentrapper at forcere når man enten skal ned til stranden eller op til byen.
Men når det er sagt et dejligt sted med en helt fantastisk udsigt fra de lejligheder der ligger på 1.sal.
Lejligheden vi havde var udmærket disponeret og rummelig med en dejlig terrasse.

Køkkenet er pænt, men ikke særlig veludstyret - her ville en opdatering af helt basale køkkenredskaber være på sin plads.
Internet fungerer med udlevering af adgangskode i receptionen, men er ikke stabilt og hopper efter relativ kort tids anvendelse af.

Ellers fungerer tingene OK, og helt generelt kan stedet anbefales hvis man går efter et meget smukt og velbeliggende feriested.

Læs mere
 
search map