Feriebolig i Taormina

Residence Terra Rossa

Pris fra pr. pers.
Glæd dig til terrassen for treværelseslejligheder med havudsigt
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Terra Rossa ligger halvvejs mellem havet og Taorminas historiske centrum. Det er nemt at komme hertil i bil, og du kan parkere gratis på offentlig p-plads ca. 50 meter fra indgangen eller mod betaling på selve stedet.

Skønne omgivelser og havudsigt

Du deles med de andre gæster om poolen (6 x 12 meter), som ligger i en skøn og frodig have med terrasse og panoramaudsigt. Der er desuden fri internetadgang ved receptionen. Stranden kan nås via en trappe (ca. 350 trappetrin) som går på den anden side den mindre vej, der fører til feriestedet.

Gode lejligheder med balkon eller terrasse

Der er to typer lejligheder som kan bookes til 2-5 personer. De er alle pænt indrettet og udstyret med balkon eller terrasse som vender enten over den frodige have eller over det blå hav. Etværelseslejlighederne er ældst og ligger alle i stuetagen. Treværelseslejlighederne er af nyere indretning og befinder sig alle på første sal.

Lejlighederne på Residence Terra Rossa

Etværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (med terrasse)

Lejligheden er på 30 m² og består af stor opholdsstue med sovealkove, badeværelse med toilet og bruser, køkken samt overdækket terrasse.

Etværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (med terrasse og havudsigt)

Lejligheden er på 30 m² og består af stor opholdsstue med sovealkove, badeværelse med toilet og bruser, køkken samt overdækket terrasse med havudsigt.

Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (med balkon)

Lejligheden er på 50 m² og består af opholdsstue med tekøkken, to soveværelser med to sovepladser i hvert værelse samt mulighed for en ekstra opredning i et af værelserne, badeværelse samt toilet og bruser samt balkon.

Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (med balkon og havudsigt)

Lejligheden er på 50 m² og består af opholdsstue med tekøkken, to soveværelser med to sovepladser i hvert værelse samt mulighed for en ekstra opredning i et af værelserne, badeværelse samt toilet og bruser samt møbleret balkon med havudsigt.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Villa Zagara Panoramic Garden

Taormina, Sicilien

Villaggio Alkantara

Giardini di Naxos, Sicilien

Tenuta Madonnina

Castiglione di Sicilia, Sicilien

Anbefalinger til dig

Tenuta di Roccadia

Carlentini, Sicilien

Villas Costa d'Orlando

Scafa Bassa, Sicilien

Agriturismo Badiula

Carlentini, Sicilien

Populært på Sicilien

search map