Feriebolig i Taormina

Residence degli Agrumi

 
Residence degli Agrumi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence degli Agrumi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Taormina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence degli Agrumi ligger i kort afstand fra Taorminas pulserende gågade (Corso Umberto I) og fra den hyggelige Piazza Vittorio Emanuele, hvorfra du kommer til det græske teater.

Bygning er helt nyrenoveret og råder over al tænkelig komfort i lejlighederne. Fra gaden har man adgang til den fælles terrasse i stueetagen. Under terrassen har man indrettet garageplads, hvor man kan parkere mod betaling, så man er fri for at køre rundt i timevis for at finde en ledig plads. I stueetagen findes der også en lille reception.

Læs mere om Residence degli Agrumi

Husets otte lejligheder er alle indrettet med inspiration fra Siciliens kendetegn: appelsintræerne (enhver lejlighed har faktisk sit navn fra forskellige appelsin- og citrontræer). Alle lejlighederne vender mod den store terrasse foran bygningen og råder over aircondition, satellitfjernsyn, hårtørrer og vaskemaskine. Køkkenerne er alle udstyret med ovn. Hver lejlighed har desuden udendørs plads med bord og stole enten i form af balkon, loggia elller terrasse. Eneste undtagelse er den mindste lejlighed, Chinotto, som har mikrobølgeovn i stedet for ovn og ingen privat terrasse eller balkon, men så er den også den billigste af dem alle.

Skjul teksten
 
 
search map