Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Turister fra hele Europa har siden 1800-tallet rejst til Taormina for at opleve byens historiske monumenter, slentre i de snoede gader og stræder, nyde strandlivet under den sicilianske sol, og - ikke mindst - nyde det lokale køkken på de mange restauranter i det historiske centrum.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Rejs til Taormina med direkte fly fra Danmark

Hos In-Italia er vi specialister i rejser til Sicilien, herunder rejser til Taormina, og hos os kan du booke en tur til den syditalienske ø som en samlet pakke, hvilket inkluderer flyrejser, feriebolig og eventuelt en lejebil. Det har aldrig været lettere at komme afsted! Det eneste du behøver at gøre er at vælge en afrejselufthavn, dine rejsedatoer og antal personer i søgemaskinen her på siden - så er rejser til Taormina næsten færdigbooket.

Hvilken lufthavn skal man flyve til for at komme til Taormina?

Når du skal bestille din rejse til Taormina, er det helt oplagt at flyve til lufthavnen ved Catania. Herfra er der kun en lille times kørsel til Taormina, hvor du kan få benene op efter rejsen - eller måske ned i vandkanten. Med In-Italia kan du flyve til Taormina fra lufthavnene i Billund, Aalborg, Kastrup/København og Hamburg, enten direkte eller med hurtigt skift undervejs. De øvrige lufthavne på Sicilien ligger forholdvis langt fra Taormina med lang køretid pga den sicilianske geografi.

Mere information til din rejse til Taormina

Taormina er en italiensk kommune med ca. 11.000 indbyggere - et tal, der naturligvis vokser kraftigt i sommermånederne, når gæster fra hele verden besøger byen. Taormina ligger på et fremspring på bjerget Monte Tauro, med en fantastisk udsigt over Middelhavet (nærmere bestemt den del, som kaldes Det Ioniske Hav), og det er bl.a. denne unikke placering, som får så mange til at rejse til Taormina. Dertil kommer at butikker, restaturanter, caféer og historiske bygninger ligger side om side og danner smalle gader, som har en livlig atmosfære.

Byen Taormina er - ligesom de fleste andre byer på Sicilien - blevet kontrolleret af flere forskellige folkeslag gennem tiderne, herunder sicilianere, grækere og romere, hvilket har givet byen en række monumenter og seværdigheder, som som stammer fra forskellige kulturer. Det er først og fremmest Det Græske Teater, der tiltrækker rejsende til Taormina, både på grund af en enestående arkitektur og en utrolig beliggenhed på en isoleret klippe. Helt tilbage til romertiden er der blevet arrangeret gladiatorkampe her, og den dag i dag er der også gang i kulturlivet her - dog uden blodsudgydelse. Akutistkken i arenaen er fantastisk og det giver god mulighed for at opleve både koncerter og teaterforestillinger under åben himmel.

At rejse til Taormina betyder ikke at man går glip af sol og strand, selvom selve byen ligger et stykke fra vandet. Ca. 4km fra Taormina ligger Mazzaro-bugten, som du kan nå til fods, med bus eller med kabelbanen. Det er en smuk strand i en beskyttet bugt omkranset af Capo Sant"Andrea, hvor du også finder spændende grotter, som kan besøges med lokale turbåde. Det er også muligt at besøge andre, lækre strande som fx. i badebyen Giardini di Naxos eller ved Letojanni.

Bestil din rejse til Taormina online - og få den laveste pris

Hvis du ønsker at sikre dig den hurtigste og laveste pris på din rejse, kan du bestille den online her på siden med det samme, inklusive flyrejse fra Danmark (Billund, Aalborg, Kastrup) eller Hamborg. Du er også velkommen til at kontakte os for forslag til en rejseplan med hotel eller ferielejlighed - evt med flere forskellige boliger på samme tur. Vores søgemaskine sammenligner priser fra alle flyselskaber - også de billigste - så du altid er sikkre på at få den bedste pris.

Samtidig er du sikret af den stærke, danske Rejsegaranti, når du køber hele rejsen til Taormina ét sted.

 
search map