Hotel i Taormina

Palazzo Santa Caterina

Pool ligger ved det sideliggende Hotel Ariston Palazzo Santa Caterina set fra Hotel Ariston
 
Palazzo Santa Caterina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Palazzo Santa Caterina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Taormina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Palazzo Santa Caterina er et gammelt kloster, som ligger ca. 400 meter fra Taorminas historiske centrum og i kort afstand fra kabelvognstationen, hvorfra du kan komme ned til havet og stranden i Mazarò-bugten. Taorminas historiske centrum bærer præg af de mange turister, der i dagstimerne kommer til byen, med et hav af souvenirbutikker til følge. Aftenerne i byen er som regel noget mere fredelige end dagstimerne.

Et renoveret kloster

Man kan ankomme til hotellet i bil, men i virkeligheden er bil slet ikke nødvendig for at få et godt ophold her. Klostret er omgivet af en stor park med høje, århundreder gamle træer. Den frodige vegetation medfører, at det er så som så med havudsigten, på trods af klostrets beliggenhed på en skråning ned til havet. Der er således ikke havudsigt fra værelserne.

Læs mere om Palazzo Santa Caterina

Adgang til pool og restaurant på Hotel Ariston

Reception, restaurant, bar, internet point, pool med tilhørende solterrasse og de øvrige faciliteter ligger på Hotel Ariston, få skridt op ad bakken. Hotellet har en lang historie og et godt ry blandt de mange, der år efter år vælger at holde ferie i Taormina.

Alle værelser har balkon

På Palazzo Santa Cristina er der 27 værelser, og de har alle balkon, satellit-TV, minibar, værdiboks, elkedel til kaffe/te og eget bad med toilet og bruser samt hårtørrer. Når det er allervarmest tændes der for aircondition, men det oplyses ikke på forhånd, hvornår man kan regne med det.

Skjul teksten
 
 
search map