Hotel i Taormina

NH Collection Taormina

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Fantastisk udsigt og central beliggenhed

Hotel NH Collection Taormina gennemgik en total renovering i 2009, og er i dag et af Taorminas førende 5-stjernede hoteller. Du bor super centralt i centrum af den historiske bymidte, og der er bare få skridt til det berømte græsk-romerske teater og de mange butikker og restauranter. Hotellet er det perfekte udgangspunkt for at udforske området, og der er rigeligt at gå igang med. Kommer du i bil, og det anbefaler vi, er der mulighed for at parkere på stedet mod tillæg. I bil kommer du let rundt til nærområdets største attraktioner som vulkanen Etna, men også den spændende kløft Gole del Alcantara, den romerske kejservilla i Piazza Armerina og den gamle græske havneby Siracusa. Ja du kan naturligvis også køre mod nord til badebyen Cefalú, eller sejle en tur ud til de smukke Æoliske øer. Muligheder er der rigeligt af, hvis du ellers kan løsrive dig fra det dejlige hotel. 

God service og mange faciliteter

Det moderne hotel har naturligvis receptionen 24/7, elevator, wi-fi, vaskeservice, motionsrum og en eksklusiv Spa på hele 260 m2, hvor du bl.a. finder sauna, tyrkisk bad og hvor du kan bestille forskellige former for behandlinger. Du kan også leje cykel, hvis du har mod på at give dig i kast med de smalle bjergveje, og her kan vi anbefale et besøg i den lille hyggelige bjergby Castelmola, som ligger lige over Taormina. Du kan benytte hotellets dejlige swimmingpool, eller tage en tur til stranden, og hotellet tilbyder shuttlebus i højsæsonen. På den dejlige terrasse, kan du slappe af og nyde solens varme i selskab med en kølig forfriskning og en god bog. Dagens måltider kan du naturligvis indtage i restauranten, hvorfra du har en fantastisk udsigt over området. Synes du at familiens kæledyr skal med på den 5-stjernede ferie, er der også råd for det, for de firbenede familiemedlemmer er mere end velkomne, blot hotellet bliver informeret på forhånd. 

Komfortable værelser

Der er i alt 63 værelser og suiter i forskellige kategorier. De har alle aircondition, minibar, værdiboks, telefon, elkedel, skrivebord, fladskærms-TV, Wi-Fi samt badeværelse med bruser eller badekar samt hårtørrer. Her kan du altid komme på nettet, og der tilbydes satellitprogrammer som underholdning. De fleste værelser har også balkon og udsigt. 
 

Læs om værelserne på NH Collection Taormina

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map