Anmeldelser af Le Villette

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Le Villette

Læs personlige anmeldelser af Le Villette som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Villette. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Romantisk ophold

Skøn lejlighed med rolig beliggenhed og alligevel tæt på Taorminas travle og summende centrum. Der står en stor spa på terrassen, som kører opvarming og renseprogram flere timer hver dag (selv om vi ikke benyttede den), hvilket giver en svagt brummende støj. Der ligger også en lejlighed oven på Le Villette med vinduer lige ud til Le Villettes terrasse. Vi var imidlertid heldige, at der kun var få gæster i den periode, vi var der.

Taormina som feriedestination

Byen ligger smukt 200 m over havet. Der er en velbevaret gammel græsk arena i byen som er et besøg værd. Mange gode restauranter at vælge imellem. Butikkerne har næsten kun dyre mærkevarer. Hvis man vil shoppe til lavere priser, så tag en tur til Catania. Det er hurtigt at komme på motorvejen fra byen, så man kommer nemt rundt på øen, hvis man lejer bil. Husk badesko, da der er stenstrand. Hvis man vil undgå stenstrand, skal man køre til Giardini Naxos lidt syd for Taormina.

Vi var der medio oktober, og der var pænt med turister uden at byen var overrendt. Vil dog nødig være der i sommermånederne, hvor vi hørte fra flere lokale, at der var totalt proppet med turister og ikke til at komme til nogen steder.

Le Villette
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Le Villette
Lejlighed (Agave) m. 2 soveværelser, havudsigt og balkon/terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map