Anmeldelser af La Pensione Svizzera

 
La Pensione Svizzera er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Pensione Svizzera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Taormina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Pensione Svizzera

Læs personlige anmeldelser af La Pensione Svizzera som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Pensione Svizzera. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Otto og hans rejsefæller fra Hårlev boede på La Pensione Svizzera i Taormina fra d. 2. til d. 9. juni 2007.

Vi var meget tilfredse med vores ophold i Taormina, som måske nok senere på sæsonen kan blive meget turistet og overfyldt. Men mens vi var der, var alt meget rart og afslappet.

Vores opholdssted Pensione Svizzera levede fuldt ud op til vores forventninger. Var vel egentlig bedre end prisniveauet indikerede. Alle på stedet var særdeles imødekommende og gjorde hvad der muligt for at man følte sig velkommen og godt tilpas. Ind mellem kunne trafikstøjen fra den nedenfor liggende vej være noget høj, men ikke noget stort problem, da der stort set ikke var trafik i nattetimerne. Vores tip til andre der vælger dette udmærkede og helt afslappede sted og som ankommer i egen bil efter mørkets frembrud, som vi gjorde, vil være følgende: Få fat i et godt kort over byen. Den er ikke nem at finde rundt i, i bil ved aftenstide. Men heldigvis blev vi hjulpet af venlige mennesker i byen. Venlige og hjælpsomme mennesker er der i øvrigt mange af - fandt vi ud af - på Sicilien.

Efter at have rejst på egen hånd i stort hele verden, var det vores første besøg på Sicilien. Men forhåbentlig ikke det sidste. Og vi vil bestemt ikke udelukke at benytte In-Italia næste gang. Og tak til dig Claus for det gode råd om at sørge for at booke parkering tæt på Svizzera, hvilket der fint var sørget for.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Susanne og Jørgen fra København holdt deres bryllupsrejse på Sicilien. Efter et ophold i Palermo og i Borgo San Gregorio boede de på La Pensione Svizzera i Taormina fra d. 12. til d. 15. juli 2004.

Efter 6 dejlige dage i Borgo San Gregorio gik turen videre til Taormina der i sig selv er en hyggelig by med en fantastisk beliggenhed på toppen af alt. Selve byen er utrolig smuk og vi nød, at bo på hotel La Pensione Svizzera - om end det er noget spartansk efter dansk standard - centralt placeret for den gamle bydel og svævebanen ned til stranden. Taormina er en fantastisk by der oser af historie og idyl men priserne bærer desværre præg af byens absolutte turist status. Således koster en god flaske vin i butikkerne i Taormina mere end den samme flaske på restauranterne i og omkring Borgo San Gregorio. Til gengæld finder man næppe så mange restauranter og caféer placeret så tæt med så smuk en udsigt som, Taormina byder på med udsigt over de om aftenen belyste pladser og hele kystlinien der nærmest venter på, at blive slugt med øjnene. Også fra Taormina er udflugtsmulighederne mange og vi var ikke mindst glade for vores besøg i naturreservatet Cavagrande del Cassibile syd for Catania som, Filippo havde anbefalet os - det var en storslået naturoplevelse vi ikke ville have været foruden. Cavagrande del Cassibile er et kæmpe område der byder på en gåtur af en smal men velpasset sti ned til bunden af slugten, hvor en lækker ferskvandssø frister til en dukkert og tiltrængt afkøling inden turen til fods går retur af samme rute. Selve turen ned i bunden af slugten tager en times tid i moderat tempo og byder på storslået udsigt der kan tage luften fra enhver og der er masser af hvilepladser undervejs, hvis en pause skulle være tiltrængt - husk drikkevand.
Efter i alt 11 dages pragtfuld bryllupsrejse var det desværre tid til, at tage afsked med Sicilien og bilen blev smertefrit afleveret i lufthavnen i Catania. Vi sidder nu herhjemme igen med minderne om en uforglemmelig bryllupsrejse der uden tvivl aldrig var blevet den samme uden alle de gode råd og en super service fra In-Italia både her i Danmark og på stedet. Vi vil ikke tøve med, at anbefale In-Italia og ikke mindst Borgo San Gregorio til enhver der vil til Sicilien. Næste gang vi tager til Italien vil vi også uden tvivl benytte In-Italia igen.
Endnu engang 1000 tak fordi I gjorde alt der kunne ønskes og mere til for, at gøre vores bryllupsrejse uforglemmelig.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map