Hotel i Taormina

La Pensione Svizzera

 
La Pensione Svizzera er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Pensione Svizzera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Taormina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

La Pensione Svizzera er et nydeligt lille hotel, organiseret som en gammeldags pension siden 1925, da de schweiziske bedsteforældre af den nuværende ejer grundlagde stedet. Pensionen ligger perfekt, 600 meter fra Porta Messina, hvor gågaden i Taormina starter og få meter fra kabelvognen til Mazzarò-bugten (strand) og få meter fra busholdepladsen.

Når man kommer til La Pensione Svizzera, så er der en trappe, der går ned til receptionen. Bygningen ligger op ad bjergskråningen, så ingen lokaler ligger under jorden. I den laveste etage findes der - ud over den hjælpsomme og effektiv reception - morgenmadsrestaurant og have med pavillon. Huset byder desuden mod betaling på internet-point, transferservice til privat strand fra maj til oktober.

Læs mere om La Pensione Svizzera

På La Pensione Svizzera findes der i alt 22 værelser - to af dem kan gæste op til 4 personer hver, og de fleste har mulighed for tre sovepladser. Værelserne er alle udstyrede med telefon, satellitfjernsyn og safety-boks. Alle værelser har eget bad med toilet, hårtørrer og bruser (nogle har brusekabine andre har bruser med gardin). Flere værelser har balkon (fransk eller almindelig), og de dobbeltværelser, der har havudsigt, har også aircondition. Prisen for disse er naturligvis højere, men ikke mere end rimeligt er.

Stedet anbefales til alle dem, der ønsker et familiært og uformelt miljø til rimelig pris og god beliggenhed. Taormina er efter vores mening ikke det sted, hvor man skal hen for at opleve Siciliens inderste væsen, da der kommer hundredetusinder af turister fra marts til november, men det skal absolut besøges og opleves, når man nu har rejst så langt!

Skjul teksten
 
 
search map