Hotel i Taormina

Isoco B&B

 
Isoco B&B er ikke tilgængelig i øjeblikket
Isoco B&B er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Taormina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

B&B Isoco ligger centralt ved Porta Messina indgangen til den skønne Taormina by, med en fantastisk panoramisk udsigt over bugten. Hvert af de 5 værelser har et specielt tema, og er alle indrettet af den kunstnerisk kreative ejer Michele selv. Michele er den perfekte vært, og er altid til rådighed med gode ideer og forslag til udflugter, restauranter, udstillinger etc.

Der hersker en helt speciel ånd på dette sted, som har mange små enklaver med skyggefulde steder fordelt på de mange terrasser op ad klippevæggen. Der er således også Jacuzzi under åben himmel på en af disse små terrasser, med udsigt over bugten. Eller man kan nyde et glas kølig vin på en af himmelsengene omdannet til store komfortable flydesofaer på terrasseniveauet længere nede. Dette er specielt populært om aftenen, når de ankrede bådes hvide sejl anes i bugten nedenfor, og Taorminas lys bliver tændt.

Læs mere om Isoco B&B

Morgenmaden kan indtages rundt om det store runde plankebord i massivt træ, designet af Michele, eller på en af de andre terrasser under skyggefulde blomstrende ranker og frugttræer. Der er mulighed for diverse små retter i løbet af eftermiddagen fra den lille bar, når man efter at have travet Taormina tyndt, eller ligget ved en af de smukke strande, bare har lyst til en snack og et glas vin...

Isoco anbefales ikke til gangbesværede eller familier med børn, men er i særdeleshed egnet til par i alle aldre, som vil have den eventyrlige essens af byens karakter. Tæt på det Græske Teater og svævebanen som går ned til stranden ved den lille perle Isola Bella.

Alle værelser har en lille balkon med havudsigt, hvor der lige er plads til to stole og et lille bord, aircondition, satellit tv, køleskab, radio ur, værdiskab, og gratis internetforbindelse. To af værelserne har et lille køkken hjørne. Kun et af værelserne (Herb Ritts) har bad på værelset, de sidste fire har også tilhørende privat badeværelse, men på den anden side af en smal gang lige overfor hvert værelse. På gangen er også et mindre bibliotek, og en uendelig inspiration til området i og omkring Taormina i form af brochurer etc.

Værelserne på Isoco B&B

Værelse Wilhelm Von Gloeden

værelset er dedikeret til fotografen W.von Gleoden, med antikke møbler i mørkt træ og cremede nuancer på tekstiler og vægge.

Værelse Botticelli

Luksuriøse og pompøse møbler og stoffer, med lille køkkenhjørne.

Værelse Keith Haring

Moderne, friske farver og et af de største værelser, med lille køkkenhjørne.

Værelse Pierre & Gilles

En farveeksplosion med lys på himlen i loftet og et helt specielt skab – Michele siger det tog en uge at sætte alle de små fragmenter af spejle på…

Værelse Herb Ritts

Alt i sort og hvide farver, som en hyldest til sort og hvid fotografiet. En speciel detalje er de gamle fotoapparater brugt som sengelamper.

Skjul teksten
 
 
search map