Hotel i Taormina

Hotel Villa Schuler

 
Hotel Villa Schuler er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Schuler er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Taormina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Villa Schuler er intet mindre end et skønt hotel med en pragtfuld frodig og velduftende have samt en fantastisk udsigt. Hotellet ligger centralt i Taormina, ikke langt fra byens hovedstrøg Corso Umberto så man er aldrig langt fra det store udbud af restauranter, cafeer og fashionable butikker.

Selve hotellet er en ældre siciliansk villa, der blev lavet til hotel i 1905. Hotellet er meget elegant, charmerende og fuld af atmosfære. Fra hotellet er der en fortrinlig udsigt ud over det joniske hav og Etna.

Læs mere om Hotel Villa Schuler

Morgenmaden er hotellets særpræg. Det er inkluderet i værelsets pris men serveres á la carte med bordbetjening lige som på en restaurant. Morgenmaden indtages om sommeren, eller når vejret tillader det, på terrassen som vender ud mod havet, eller i pavillonen under palmerne.

Man kan vælge mellem to forskellige værelsestyper som enten vender mod haven eller havet. Der er i alt 21 dobbeltværelser og 5 junior suites. Alle værelser er udstyret med flotte badeværelser, hårtørrer, aircondition, lydtætte døre, telefon, safety box, radio og satellit-tv. Nogle værelser har enten møbleret balkon, terrasse eller loggia. Junior suites ligger enten på stueplan eller tredje sal og har alle køleskab og veranda hvor man kan sidde.

Der er mulighed for gratis parkering efter princippet ”først til mølle”. Ellers kan man mod betaling parkere i garage for 14 € pr. dag.

Kabelvognen som fører én ned til havet er kun 10 minutters gang fra hotellet.

Skjul teksten
 
 
search map