Anmeldelser af Hotel Villa Kristina

 
Hotel Villa Kristina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Kristina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Taormina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Villa Kristina

Læs personlige anmeldelser af Hotel Villa Kristina som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Villa Kristina. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Karin og rejsefælle fra Vedbæk boede på Hotel Villa Kristina i Taormina fra d. 11. til d. 14. september 2007.

I sørgede for at skifte hotel for os, fordi der var overbookning på det oprindelige hotel. Hotellet som sådan var fint og i orden, og morgenmaden var spiselig. Hotellet ligger desværre ved den gennemgående vej til byen på toppen af bjerget, og i Taormina kører de også på knallerter og scootere, hvor indmaden er pillet ud af udstødningsrøret, så der er en voldsom støjplage. Hotel Isabella nede på Corsoen er ganske anderledes fredelig. Området er, som alle kender det med et fint græsk teater, en dejlig bypark og en storslået udsigt, ligegyldigt hvor du ser hen, iøvrigt også fra hotellet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map