Hotel i Taormina

Hotel Villa Kristina

 
Hotel Villa Kristina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Kristina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Taormina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der er tale om et hotel opført i 1960’erne, som ligger knap 3 minutter fra Taorminas hovedstrøg Corso Umberto. Hotellet er et godt udgangspunkt for de der ønsker et ophold tæt på Taorminas historiske centrum, restauranter, butikker osv

Hotellet råder blandt andet over en dejlig pool hvor fra der er udsigt Naxos bugten. Svømmebassinet har typisk åben i perioden marts til oktober, hvis vejret tillader det. Ved siden af svømmebassinet findes en bar som har et udvalg af forskellige snacks og drikkevarer. Omkring bassinet forefindes liggestole og parasoller.

Læs mere om Hotel Villa Kristina

Alle værelser råder over balkon hvor fra man kan nyde udsigten over Etna. Værelserne råder desuden over badeværelse med brus eller badekar, telefon, aircondition (kun i juli og september og kun i tidsrummet 14.00 til 03:00), safety box, satellitfjernsyn.

Morgenmadsbuffeten serveres i tidsrummet 07:30 til 10:30. Af ekstra serviceydelser kan nævnes garage som er gratis for hotellets gæster.

Skjul teksten
 
 
search map