Anmeldelser af Hotel Villa Esperia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Villa Esperia

Læs personlige anmeldelser af Hotel Villa Esperia som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Villa Esperia. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Første gang på Sicilien

Kæresten og jeg var på Sicilien for første gang, men HELT SIKKERT ikke sidste gang!! En helt igennem fantastisk ferie... vi havde lejet en bil og kørte en del, men fik set og oplevet rigtigt meget. Vi er allerede begyndt at planlægge hvad vi skal se næste gang... det blir knap så “turist præget” og vi undersøger agriturismo. ??

Taormina som feriedestination

Hotel Villa Esperia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Villa Esperia
Dobbeltværelse (standard)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Dejligt hotel, æt ved vandet

Hotel Villa Esperia er et udmærket hotel, med en meget venlig betjening. Udemærket morgenbuffét, uden at være prangende. Kaffemaskinen var i stykker 3 dage (det skulle lige have været på en dansk arbejdsplads). Hvis man har bestilt helpension, foregår aftenmåltidet på restauranten på den anden side af gaden (samme firma). Eneste minus var (og sikkert også på alle andre hoteller), at vandet i poolen var lige så varmt som et karbad.

Taormina som feriedestination

Taormina er en fantastisk hyggelig by, beliggende oppe på bjerget, så man har den mest bjergtagende udsigt. Hovedgaden (gågade) er som sådan nogle er flest, men hvis man bevæger sig op og ned ad sidegaderne, så finder man de hyggelige og listige steder, som er det hele værd.
Hvis man skal på udflugt til Etna (og det skal man), så kontakt de søde mennesker hos EtnaPeople.com
Det er noget af det bedste man kan investere i på sådan en ferie. Superprofessionelle, og meget vidende guider, og max. 8 personer pr. tur, til en absolut rimelig pris.
Man skal overveje, om det er nødvendigt med en bil, for det er hulens svært at finde P-pladser, og en plads i kælderen hos hotellet kostede €20,- pr. døgn.

Hotel Villa Esperia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Villa Esperia
Dobbeltværelse (promotion)
 
Faciliteter på stedet
Restaurant
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Hotel Antares Olimpo Terrazze

Letojanni, Sicilien

Hotel d'Orange d'Alcantara

Francavilla di Sicilia, Sicilien

Hotel Bay Palace

Taormina, Sicilien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sicilien

search map