Hotel i Taormina

Hotel Villa Esperia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Er du på udkig efter et fornuftigt hotel til din badeferie på Sicilien, og drømmer du om at bo til en overkommelig pris tæt på det historiske centrum i Taormina, så er Villa Esperia et godt bud.
Villa Esperia blev renoveret i 2012 og fremstår i dag som et nydeligt hotel, med en stor udendørs pool, og en god solterrasse med udsigt over Middelhavet.

Isola Bella og kabelbanen til Taormina

Der er kun få meter til den berømte ø Isola Bella og de gode badestrande, og får du lyst til at være kulturel, er der kun 100 meter til den store kabelbane, som på et par minutter fører dig op til Taorminas historiske centrum. Her kan du bl.a. besøge det verdensberømte græsk-romerske teater, hvorfra du også har en uforglemmelig udsigt til vulkanen Etna. Officielt har hotellet 4 stjerner, men vi vælger at holde os på 3 sole, for så er vi på den sikre side.

Dejlig restaurant med lokale retter

Hotellet har sin egen restaurant der serverer sicilianske specialiteter og har du bestilt opholdet med halvpension, er der også en mulighed for at indtage middagen på en nærliggende italiensk restaurant.

Læs mere om Hotel Villa Esperia

Komfortable værelser i moderne stil

Hotellet har i alt 65 værelser i forskellige kategorier. Værelserne er forholdsvis rummelige og indrettet i moderne stil. Alle værelser har aircondition/varme, satellit TV, radio, telefon, minibar, værdiboks, skrivebord, strygejern og badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Villa Esperia

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map