Hotel i Taormina

Hotel Villa Esperia

 
Hotel Villa Esperia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Esperia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Taormina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Er du på udkig efter et fornuftigt hotel til din badeferie på Sicilien, og drømmer du om at bo til en overkommelig pris tæt på det historiske centrum i Taormina, så er Villa Esperia et godt bud.
Villa Esperia blev renoveret i 2012 og fremstår i dag som et nydeligt hotel, med en stor udendørs pool, og en god solterrasse med udsigt over Middelhavet.

Isola Bella og kabelbanen til Taormina

Der er kun få meter til den berømte ø Isola Bella og de gode badestrande, og får du lyst til at være kulturel, er der kun 100 meter til den store kabelbane, som på et par minutter fører dig op til Taorminas historiske centrum. Her kan du bl.a. besøge det verdensberømte græsk-romerske teater, hvorfra du også har en uforglemmelig udsigt til vulkanen Etna. Officielt har hotellet 4 stjerner, men vi vælger at holde os på 3 sole, for så er vi på den sikre side.

Dejlig restaurant med lokale retter

Hotellet har sin egen restaurant der serverer sicilianske specialiteter og har du bestilt opholdet med halvpension, er der også en mulighed for at indtage middagen på en nærliggende italiensk restaurant.

Læs mere om Hotel Villa Esperia

Komfortable værelser i moderne stil

Hotellet har i alt 65 værelser i forskellige kategorier. Værelserne er forholdsvis rummelige og indrettet i moderne stil. Alle værelser har aircondition/varme, satellit TV, radio, telefon, minibar, værdiboks, skrivebord, strygejern og badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Villa Esperia

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Villa Esperia

Læs personlige anmeldelser af Hotel Villa Esperia som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Villa Esperia. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Villa Esperia

Første gang på Sicilien

Kæresten og jeg var på Sicilien for første gang, men HELT SIKKERT ikke sidste gang!! En helt igennem fantastisk ferie... vi havde lejet en bil og kørte en del, men fik set og oplevet rigtigt meget. Vi er allerede begyndt at planlægge hvad vi skal se næste gang... det blir knap så “turist præget” og vi undersøger agriturismo. ??

Læs mere

Dejligt hotel, æt ved vandet

Hotel Villa Esperia er et udmærket hotel, med en meget venlig betjening. Udemærket morgenbuffét, uden at være prangende. Kaffemaskinen var i stykker 3 dage (det skulle lige have været på en dansk arbejdsplads). Hvis man har bestilt helpension, foregår aftenmåltidet på restauranten på den anden side af gaden (samme firma). Eneste minus var (og sikkert også på alle andre hoteller), at vandet i poolen var lige så varmt som et karbad.

Læs mere

Ferie på Villa Esperia-Sicilien

Læs mere
 
search map