Hotel i Taormina

Hotel Villa Esperia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Er du på udkig efter et fornuftigt hotel til din badeferie på Sicilien, og drømmer du om at bo til en overkommelig pris tæt på det historiske centrum i Taormina, så er Villa Esperia et godt bud.
Villa Esperia blev renoveret i 2012 og fremstår i dag som et nydeligt hotel, med en stor udendørs pool, og en god solterrasse med udsigt over Middelhavet.

Isola Bella og kabelbanen til Taormina

Der er kun få meter til den berømte ø Isola Bella og de gode badestrande, og får du lyst til at være kulturel, er der kun 100 meter til den store kabelbane, som på et par minutter fører dig op til Taorminas historiske centrum. Her kan du bl.a. besøge det verdensberømte græsk-romerske teater, hvorfra du også har en uforglemmelig udsigt til vulkanen Etna. Officielt har hotellet 4 stjerner, men vi vælger at holde os på 3 sole, for så er vi på den sikre side.

Dejlig restaurant med lokale retter

Hotellet har sin egen restaurant der serverer sicilianske specialiteter og har du bestilt opholdet med halvpension, er der også en mulighed for at indtage middagen på en nærliggende italiensk restaurant.

Læs mere om Hotel Villa Esperia

Komfortable værelser i moderne stil

Hotellet har i alt 65 værelser i forskellige kategorier, og du kan vælge at bestille dit ophold med enten morgenmad eller halvpension. Værelserne er forholdsvis rummelige og indrettet i moderne stil. Alle værelser har aircondition/varme, satellit TV, radio, telefon, minibar, værdiboks, skrivebord, strygejern og badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer. Superior værelserne har balkon og delvis havudsigt.

Værelserne på Hotel Villa Esperia

Dobbeltværelse (standard)

Standard værelset er et flot værelse med minibar, badeværelse med karbad eller bruser, aircondition, satellit TV og boks.

Dobbeltværelse (superior) m. balkong og delvis havudsigt

Udover standardværelsets faciliteter er der i superiorværelset balkon og delvis havudsigt. Der er mulighed for at styre lyset elektronisk på hele værelset direkte fra sengen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Antares Olimpo Terrazze

Letojanni, Sicilien

La Terra dei Sogni

Fiumefreddo, Sicilien

Hotel d'Orange d'Alcantara

Francavilla di Sicilia, Sicilien

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Etna Hotel

Giarre, Sicilien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sicilien

Il Poggio

Francavilla di Sicilia

Villa Sciare Modo

Scillichenti

search map