Hotel i Taormina

Hotel Vello d'Oro

 
Hotel Vello d'Oro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Vello d'Oro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Taormina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Nyd den private kunstudstilling

Så langt tilbage som i 50'erne husede hotellets stueetage en udstilling af keramik som var udført af den dansk gifte kunstner Cuscona. Senere blev bygningen indrettet til hotel, men nogle af Cusconas værker befinder sig fortsat på hotellet, og udgør en ikke uvæsentlig del af udsmykningen. Der er ikke langt til Corso Umberto, som er Taorminas livlige gågade, hvor du også finder et stort udvalg af spisesteder og shoppingmuligheder.

Bo i centrum af Taormina

Hotellets bygning ligger ned til Corso'en, og herfra har du på den ene side udsigt til Taorminas bycentrum og det græsk-romerske teater og på den anden side til Naxosbugten og den imponerende vulkan Etna, som næsten altid er aktiv på et eller andet niveau. Vælger du at forlade hotellet gennem restauranten i stueetagen, går du direkte ud på Piazzetta Varò og er blot få skridt fra Corso Umberto.

Læs mere om Hotel Vello d'Oro

Hotellets faciliteter

Hotel Vello d'Oros reception er døgnåben, der er en bar som også tilbyder room-service ligesom der er flere panoramiske terrasser, af hvilke den største hører til restauranten, mens en anden er indrettet til solterrasse med parasoller og liggestole. Hotellets restaurant ligger i stueetagen, hvor der også er opholdsrum med TV og et lille bibliotek. Morgenmaden serveres som buffet.

Pæne men enkle værelser

Hotellets 53 værelser er pænt men enkelt indrettet, og har alle værdiboks, fjernsyn med internationale kanaler, telefon samt aircondition, som tændes 12 timer i døgnet i sommermånederne (fra 15. juni til begyndelsen af september). Alle værelserne har desuden eget badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Flere af værelserne har også balkon og/eller havudsigt.

Læs om værelserne på Hotel Vello d'Oro

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Vello d'Oro

Læs personlige anmeldelser af Hotel Vello d'Oro som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Vello d'Oro. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Vello d'Oro

Sikken udsigt!

Vi fik et stort og rummeligt værelse. Vi havde privat balkon og en fælles stor terrasse med en fantastsik udsigt over havet. Morgenmads-personalet var meget søde og imødekommende.

Læs mere

En dejlig ferie!

Vi har haft en herlig ferie, og vi kommer alle gerne til Sicilien igen!
Flot natur!
Imponerende kulturelle seværdigheder!
Taormina er en dejlig by trods mange turister!
Fantastisk lækker mad overalt - og i rigelige mængder!
Vi oplevede stor gæstfrihed på en vingård, hvor vi tillod os at holde ind, da vores lille pige trængte til en pause.

Læs mere

Lidt slidt men perfekt beliggenhed

Et ældre hotel beliggende meget centralt ved hovedgaden. Vi havde problemer med aircondition, da den stopper om natten, så derfor varmt om natten. God morgenmad og serviceminded personale. Et godt tip til strandbesøg er at benytte hotellets tilbud om kørsel til strand t/r incl. leje af stol og parasol 8 euro pp. Normalt skal man give 15-25 Euro for en stol, hvis man selv tager til stranden.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Vello d'Oro

Læs mere
 
search map