Hotel i Taormina

Hotel Vello d'Oro

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Nyd den private kunstudstilling

Så langt tilbage som i 50'erne husede hotellets stueetage en udstilling af keramik som var udført af den dansk gifte kunstner Cuscona. Senere blev bygningen indrettet til hotel, men nogle af Cusconas værker befinder sig fortsat på hotellet, og udgør en ikke uvæsentlig del af udsmykningen. Der er ikke langt til Corso Umberto, som er Taorminas livlige gågade, hvor du også finder et stort udvalg af spisesteder og shoppingmuligheder.

Bo i centrum af Taormina

Hotellets bygning ligger ned til Corso'en, og herfra har du på den ene side udsigt til Taorminas bycentrum og det græsk-romerske teater og på den anden side til Naxosbugten og den imponerende vulkan Etna, som næsten altid er aktiv på et eller andet niveau. Vælger du at forlade hotellet gennem restauranten i stueetagen, går du direkte ud på Piazzetta Varò og er blot få skridt fra Corso Umberto.

Læs mere om Hotel Vello d'Oro

Hotellets faciliteter

Hotel Vello d'Oros reception er døgnåben, der er en bar som også tilbyder room-service ligesom der er flere panoramiske terrasser, af hvilke den største hører til restauranten, mens en anden er indrettet til solterrasse med parasoller og liggestole. Hotellets restaurant ligger i stueetagen, hvor der også er opholdsrum med TV og et lille bibliotek. Morgenmaden serveres som buffet.

Pæne men enkle værelser

Hotellets 53 værelser er pænt men enkelt indrettet, og har alle værdiboks, fjernsyn med internationale kanaler, telefon samt aircondition, som tændes 12 timer i døgnet i sommermånederne (fra 15. juni til begyndelsen af september). Alle værelserne har desuden eget badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Flere af værelserne har også balkon og/eller havudsigt.

Læs om værelserne på Hotel Vello d'Oro

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map