Anmeldelser af Hotel Sole Castello

 
Hotel Sole Castello er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Sole Castello er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Taormina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Sole Castello

Læs personlige anmeldelser af Hotel Sole Castello som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Sole Castello. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Super beliggenhed med en fantastisk udsigt

Hotellet ligger skønt oppe i højden med en fin udsigt over byen og Etna, det er ikke et strandhotel men byen og stranden nåes fint med en trappesti eller bus. Rent og pænt med personale der gerne vil hjælpe dig. Elendig morgenmad.

Taormina som feriedestination

Få meter længere oppe af bjerget er der en fremragende spisested, hvis man ikke orker at tage ned til byen igen.

Hotel Sole Castello
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Sole Castello
Dobbeltværelse m. havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Restaurant
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Bedømmelse af Hotel Sole Castello

Fint sted lidt væk fra byen med en flot udsigt. Men alt kostede ekstra, hvilket var til ret stor irritation. Og så vil vi klart fraråde at besøge restauranten længere op af samme vej. Den har en dejlig udsigt men helt forfærdelig mad.

Hotel Sole Castello
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Sole Castello
Standardværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jens og Louise samt deres børn fra Vojens boede på Hotel Sole Castello i Taormina fra d. 19. til d. 26. juli 2012.


Vi har haft en skøn tur til Sicilien. Vi har ellers rejst meget i Toscana. Øen er fantastisk smuk og frodig med sine mange udslukte vulkaner. Det har skabt et fantastisk landskab. Sammensmeltningen af græsk, romersk, arabisk og germansk kultur er også spændende. Vikingerne har også regeret på Sicilien!. Hotel Sole Castello ligger perfekt på toppen af en klippe ca. 400 m over havet, med den mest vidunderlige udsigt over Taormina Bay og Etna. Selvom vi havde 2 værelser mod nordøst uden altan, havde vi en dejlig udsigt gennem vinduet mod stranden langt nede. Vi var også glad for køligheden på værelserne, selvom der var mekanisk ventilation med køling mellem kl 17 og 05 om morgenen. Det var dog ikke på værelserne vi opholdt os mest, men på tur i vores udlejningsbil, nede ved poolen eller på stranden(12 EUR for to stole og en parasol). Om aftenen kunne man på taget af hotellet nyde en dejlig italiensk menu med lokal vin og dejlig grappa under åben himmel, mens natten faldt på. Hotellets personale er meget servicemindede og hjælpsomme og der er pænt og rent. De taler enten tysk eller engelsk. Der er åbent for servering af mad og drikke hele dagen fra baren. Priserne er yderst rimelige. Nogle aftner kørte vi lidt væk fra kysten og ind i landet for at spise. Vi var bl.a. oppe ved Gole dell´Alcantara hvor man først kan gå en lang tur i en smeltevandsslugt og se et granitbrud og så efter en hel dags anstrengelser blive forkælet på en lille restaurant Á Casitta 5-6 km nede af vejen, se Politikens Turen går til Sicilien. I det hele taget kan man godt stole på deres anbefalinger, også i Taormina. Nogle restauranter i Taormina ser ellers fine ud udefra, men serverer dyr og dårligt tilberedt mad i expresfart. Beliggenheden af Hotel Sole Castello kræver, at man enten lejer en bil eller tager bussen ned til byen eller straden. De kører en gang i timen, men den sidste går hjem allerede 21:50, så det er i Taxa hjem fra restauranten. Det er for farligt og for langt at gå. Der arrangeres dog rigtig mange specialudflugter med bus, der også samler op ved hotellet, spørg i receptionen. Parkering i Taormina og ved Stranden lige nord for byen er ikke noget problem, men det koster lidt. Vi var dog heldige flere gange, at parkere på gratis pladser. Kør nogle omgange i centrum, så er der pluselig en plads, men pas på, nogle er reserveret "residente". I det hele taget skal man være en vikelig habil bilist for at køre i Taormina og på Sicilien. Der er mange ensrettede og smalle gader. Trafico Limitado ses over alt med italiensk underetavle, men når andre biler kører ind følge vi efter. Vi har fået lyst til at se meget mere at Sicilien, da 7 dage langt fra er nok. Klimaet er skønt, bare man lever som Sicilianerne og holder sig i skyggen fra 14-18. Tak for en skøn ferie!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Lisbeth og mand fra Fredericia boede på Hotel Sole Castello i Taormina fra d. 17. til d. 20. august 2010.

Fint hotel med super service. Der er et stykke vej til stranden, hvis det er det man søger, men vil man nyde Etna i morgensol, er dette et rigtig godt sted.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map