Hotel i Taormina

Hotel Sole Castello

 
Hotel Sole Castello er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Sole Castello er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Taormina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Sole Castello har en fantastisk beliggenhed 2 kilometer fra Taorminas centrum. Udenfor Hotel Sole Castello kan du hoppe på bussen, som bringer dig til Taormina på 5 minutter. Vil du gå, tager det ca. 15 minutter, og det er en smuk, men også lidt anstrengende tur. Vil du ned til stranden, kan du tage kabelbanen i Taormina, som bringer dig ned til kysten på under 5 minutter.

Udsigten er en hel rejse værd

Hotel Sole Castello’s beliggenhed er helt særlig, og bestemt noget du skal overveje, når du planlægger din ferie. Hvis du har bil, vil det være et fint udgangspunkt for at udforske hele den østlige kyststrækning. Når du kommer hjem fra dagens oplevelser, kan du tage en forfriskende svømmetur i poolen, mens du nyder udsigten og en kølig drink. Hvis du har brug for en afslapningsdag, kan du naturligvis tilbringe hele dagen ved poolen. Hyg dig med en god bog, nyd udsigten og lad dig forkæle af de tjenende ånder.

Stranden er ikke langt derfra, og selv om hotellet ikke har deres egen strandservice, har de en aftale med en af de private strande, hvor du kan leje solsenge og parasol til en god pris. I sommersæsonen serverer restauranten både internationale og lokale retter på den udendørs terrasse. I pianobaren er der en afslappet atmosfære om aftenen, og fra tid til anden tilbydes der aftenarrangementer med lokal folkemusik. Er du i bil, kan du parkere i hotellets garage. Der er gratis wi-fi i de offentlige områder.

Læs mere om Hotel Sole Castello

Traditionelle og enkelt indrettede værelser

Hotel Sole Castello i alt 50 enkelt indrettede værelser. Alle værelser har aircondition, satellite TV, minibar, værdiboks, skrivebord og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Nogle værelser har balkon med havudsigt.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Hotel d'Orange d'Alcantara

Francavilla di Sicilia, Sicilien

Hotel Villa Esperia

Taormina, Sicilien

Hotel Antares Olimpo Terrazze

Letojanni, Sicilien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sicilien

Baia Taormina Hotel

Forza d'Agrò

Villa Sciare Modo

Scillichenti

search map