Hotel i Taormina

Hotel Sole Castello

 
Hotel Sole Castello er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Sole Castello er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Taormina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Sole Castello har en fantastisk beliggenhed 2 kilometer fra Taorminas centrum. Udenfor Hotel Sole Castello kan du hoppe på bussen, som bringer dig til Taormina på 5 minutter. Vil du gå, tager det ca. 15 minutter, og det er en smuk, men også lidt anstrengende tur. Vil du ned til stranden, kan du tage kabelbanen i Taormina, som bringer dig ned til kysten på under 5 minutter.

Udsigten er en hel rejse værd

Hotel Sole Castello’s beliggenhed er helt særlig, og bestemt noget du skal overveje, når du planlægger din ferie. Hvis du har bil, vil det være et fint udgangspunkt for at udforske hele den østlige kyststrækning. Når du kommer hjem fra dagens oplevelser, kan du tage en forfriskende svømmetur i poolen, mens du nyder udsigten og en kølig drink. Hvis du har brug for en afslapningsdag, kan du naturligvis tilbringe hele dagen ved poolen. Hyg dig med en god bog, nyd udsigten og lad dig forkæle af de tjenende ånder.

Stranden er ikke langt derfra, og selv om hotellet ikke har deres egen strandservice, har de en aftale med en af de private strande, hvor du kan leje solsenge og parasol til en god pris. I sommersæsonen serverer restauranten både internationale og lokale retter på den udendørs terrasse. I pianobaren er der en afslappet atmosfære om aftenen, og fra tid til anden tilbydes der aftenarrangementer med lokal folkemusik. Er du i bil, kan du parkere i hotellets garage. Der er gratis wi-fi i de offentlige områder.

Læs mere om Hotel Sole Castello

Traditionelle og enkelt indrettede værelser

Hotel Sole Castello i alt 50 enkelt indrettede værelser. Alle værelser har aircondition, satellite TV, minibar, værdiboks, skrivebord og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Nogle værelser har balkon med havudsigt.

Læs om værelserne på Hotel Sole Castello

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Sole Castello

Læs personlige anmeldelser af Hotel Sole Castello som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Sole Castello. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Sole Castello

Super beliggenhed med en fantastisk udsigt

Hotellet ligger skønt oppe i højden med en fin udsigt over byen og Etna, det er ikke et strandhotel men byen og stranden nåes fint med en trappesti eller bus. Rent og pænt med personale der gerne vil hjælpe dig. Elendig morgenmad.

Læs mere

Jens og Louise samt deres børn fra Vojens boede på Hotel Sole Castello i Taormina fra d. 19. til d. 26. juli 2012.


Vi har haft en skøn tur til Sicilien. Vi har ellers rejst meget i Toscana. Øen er fantastisk smuk og frodig med sine mange udslukte vulkaner. Det har skabt et fantastisk landskab. Sammensmeltningen af græsk, romersk, arabisk og germansk kultur er også spændende. Vikingerne har også regeret på Sicilien!. Hotel Sole Castello ligger perfekt på toppen af en klippe ca. 400 m over havet, med den mest vidunderlige udsigt over Taormina Bay og Etna. Selvom vi havde 2 værelser mod nordøst uden altan, havde vi en dejlig udsigt gennem vinduet mod stranden langt nede. Vi var også glad for køligheden på værelserne, selvom der var mekanisk ventilation med køling mellem kl 17 og 05 om morgenen. Det var dog ikke på værelserne vi opholdt os mest, men på tur i vores udlejningsbil, nede ved poolen eller på stranden(12 EUR for to stole og en parasol). Om aftenen kunne man på taget af hotellet nyde en dejlig italiensk menu med lokal vin og dejlig grappa under åben himmel, mens natten faldt på. Hotellets personale er meget servicemindede og hjælpsomme og der er pænt og rent. De taler enten tysk eller engelsk. Der er åbent for servering af mad og drikke hele dagen fra baren. Priserne er yderst rimelige. Nogle aftner kørte vi lidt væk fra kysten og ind i landet for at spise. Vi var bl.a. oppe ved Gole dell´Alcantara hvor man først kan gå en lang tur i en smeltevandsslugt og se et granitbrud og så efter en hel dags anstrengelser blive forkælet på en lille restaurant Á Casitta 5-6 km nede af vejen, se Politikens Turen går til Sicilien. I det hele taget kan man godt stole på deres anbefalinger, også i Taormina. Nogle restauranter i Taormina ser ellers fine ud udefra, men serverer dyr og dårligt tilberedt mad i expresfart. Beliggenheden af Hotel Sole Castello kræver, at man enten lejer en bil eller tager bussen ned til byen eller straden. De kører en gang i timen, men den sidste går hjem allerede 21:50, så det er i Taxa hjem fra restauranten. Det er for farligt og for langt at gå. Der arrangeres dog rigtig mange specialudflugter med bus, der også samler op ved hotellet, spørg i receptionen. Parkering i Taormina og ved Stranden lige nord for byen er ikke noget problem, men det koster lidt. Vi var dog heldige flere gange, at parkere på gratis pladser. Kør nogle omgange i centrum, så er der pluselig en plads, men pas på, nogle er reserveret "residente". I det hele taget skal man være en vikelig habil bilist for at køre i Taormina og på Sicilien. Der er mange ensrettede og smalle gader. Trafico Limitado ses over alt med italiensk underetavle, men når andre biler kører ind følge vi efter. Vi har fået lyst til at se meget mere at Sicilien, da 7 dage langt fra er nok. Klimaet er skønt, bare man lever som Sicilianerne og holder sig i skyggen fra 14-18. Tak for en skøn ferie!

Læs mere

Lisbeth og mand fra Fredericia boede på Hotel Sole Castello i Taormina fra d. 17. til d. 20. august 2010.

Fint hotel med super service. Der er et stykke vej til stranden, hvis det er det man søger, men vil man nyde Etna i morgensol, er dette et rigtig godt sted.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Sole Castello

Fint sted lidt væk fra byen med en flot udsigt. Men alt kostede ekstra, hvilket var til ret stor irritation. Og så vil vi klart fraråde at besøge restauranten længere op af samme vej. Den har en dejlig udsigt men helt forfærdelig mad.

Læs mere
 
search map