Hotel i Taormina

Hotel Sole Castello

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Sole Castello har en fantastisk beliggenhed 2 kilometer fra Taorminas centrum. Udenfor Hotel Sole Castello kan du hoppe på bussen, som bringer dig til Taormina på 5 minutter. Vil du gå, tager det ca. 15 minutter, og det er en smuk, men også lidt anstrengende tur. Vil du ned til stranden, kan du tage kabelbanen i Taormina, som bringer dig ned til kysten på under 5 minutter.

Udsigten er en hel rejse værd

Hotel Sole Castello’s beliggenhed er helt særlig, og bestemt noget du skal overveje, når du planlægger din ferie. Hvis du har bil, vil det være et fint udgangspunkt for at udforske hele den østlige kyststrækning. Når du kommer hjem fra dagens oplevelser, kan du tage en forfriskende svømmetur i poolen, mens du nyder udsigten og en kølig drink. Hvis du har brug for en afslapningsdag, kan du naturligvis tilbringe hele dagen ved poolen. Hyg dig med en god bog, nyd udsigten og lad dig forkæle af de tjenende ånder.

Stranden er ikke langt derfra, og selv om hotellet ikke har deres egen strandservice, har de en aftale med en af de private strande, hvor du kan leje solsenge og parasol til en god pris. I sommersæsonen serverer restauranten både internationale og lokale retter på den udendørs terrasse. I pianobaren er der en afslappet atmosfære om aftenen, og fra tid til anden tilbydes der aftenarrangementer med lokal folkemusik. Er du i bil, kan du parkere i hotellets garage. Der er gratis wi-fi i de offentlige områder.

Læs mere om Hotel Sole Castello

Traditionelle og enkelt indrettede værelser

Hotel Sole Castello i alt 50 enkelt indrettede værelser. Alle værelser har aircondition, satellite TV, minibar, værdiboks, skrivebord og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Nogle værelser har balkon med havudsigt.

Læs om værelserne på Hotel Sole Castello

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map