Anmeldelser af Hotel La Plage

 
Hotel La Plage er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel La Plage er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Taormina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel La Plage

Læs personlige anmeldelser af Hotel La Plage som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel La Plage. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jesper besøgte Hotel La Plage i maj måned 2004

Hotellet var fint - god beliggenhed ved stranden, men lidt slidt og nok lige i (under)kanten af normalt hotel med 4 stjerner. Formelt set opfylder det sikkert kravende, men virker nedslidt. Stranden er stenet, men ok hvis man ikke har børn. Med børn tror jeg at der er for mange sten.

Generelt kan det anbefales at bo nedenfor Taormina, nær stranden, og så tage "gondolen" op da restuaranterne er langt bedre i Taormina by.

Taormina er super hyggelig, gode spisesteder og godt holde i hånd sted.

Lej en bil og kør op i bjergene, utroligt smukt og meget få turister, så værd beredt på at det kan være svært at tale med de lokale om vej, spisesteder osv. Ellers Etna et must.

Alt i alt et supersted.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map