Hotel i Taormina

Hotel La Plage

 
Hotel La Plage er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel La Plage er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Taormina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel La Plage ligger på en af Italiens smukkeste kyststrækninger. Hotellet befinder sig ved stranden ud til Isolabella, under Taorminas klipper, og er omgivet af en århundrede gammel pinjeskov.

Hotellets restaurant er nævnt i flere guides og tilbyder internationale retter såvel som lokale specialiteter. Fra restaurantens grønne sal nydes en flot udsigt over Isolabella. I den lyserøde sal arrangeres ceremonier og større begivenheder. På stranden findes grill og pizzeria med terrasse, hvor der serveres pizza og fiskeretter.

Læs mere om Hotel La Plage

Hotellet råder over 50 værelser, alle med havudsigt og udstyrede med aircondition, minibar, telefon, fjernsyn og badeværelse med toilet og bruser. På hotellet findes desuden piano bar, kongressal, parkeringsplads og privat strand (parasoller og liggestole kan benyttes mod betaling). Vi gør opmærksom på at toget kører ganske tæt ved hotellet men at støjen her fra er dæmpet i værelserne.

Skjul teksten
 
 
search map