Hotel i Taormina

Hotel Isabella

 
Hotel Isabella er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Isabella er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Taormina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På Hotel Isabella bor du på midt på gågaden Corso Umberto i hjertet af Taormina. Her har du et utal af shoppingsmuligheder, souvenirbutikker, spisesteder og caféer for enhver smag og pengepung lige uden for døren. Samtidig kan du nyde tilværelsen på hotellets terrasse med udsigt over, havet, vulkanen Etna og det græske teater, og får du lyst til en dukkert, har hotellet også en privat strand, som er forbundet med en shuttlebus flere gange om dagen i højsæsonen (maj til september).

Nyd livet på tagterrassen med den smukke udsigt

Hotellets historie går tilbage til 1964, og er blevet renoveret flere gange i den forløbne periode, så det i dag fremstår som et rigtig godt 3-stjernet hotel, og med en perfekt beliggenhed. Klimaet på Sicilien er så godt, at hotellet er åbent hele året, og hvis du er pensionist, er det ikke det ringeste sted at tilbringe en 2-3 uger i ydersæsonen, hvor priserne oven i købet er yderst favorable. I vintersæsonen spiser du morgenmad i hotellets restaurant, men om sommeren kan du nyde både dagens første måltid og den fantastiske udsigt på terrassen. Hotellet ligger knap 100 meter fra kabelbanen til Mazaró-bugten, og den fungerer året rundt. Du har mulighed for at benytte wellness-centret på søsterhotellet mod tillæg.

Læs mere om Hotel Isabella

Gode udflugtsmuligheder både med bil og offentlig transport

Hvis du hører til de aktive, er der en tennisbane ca. 300 meter fra hotellet, og - hvis du er til golf - ligger Picciolo Golf Club kun 25 km fra Taormina, men det kræver nok en bil. For god ordens skyld, vil vi gøre opmærksom på, at der ikke er nogen parkeringsmuligheder på selve hotellet, da det som nævnt ligger midt på byens hovedgade, men ankommer du i bil, er der naturligvis mulighed for at parkere på de offentlige parkeringspladser mod gebyr. Hvis du vil på udflugter i omegnen, kan du benytte offentlig transport som bus og tog, men skal du ud på længere ture, vil vi anbefale at du lejer en bil, for Sicilien er en forholdsvis stor ø. I Taormina bor du midt i smørhullet, og der er mange spændende udflugtsmuligheder, som vil kunne nås på en dagstur.

Her bor du i smagfulde værelser

Hotellet Isabella har i alt 30 smagfuldt indrettede værelser i flere forskellige kategorier. Alle værelser har aircondition, telefon, værdiboks, minibar, satellit TV og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Der er wi-fi på værelserne i begrænset omfang, og ellers er du velkommen til at sætte dig i receptionen, hvor forbindelsen burde være bedre.

Læs om værelserne på Hotel Isabella

Skjul teksten
 
 
search map