Hotel i Taormina

Hotel Ipanema

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet råder over en swimmingpool med separat børnebassin, snackbar, liggestole, parasoller og badehåndklæder (uden beregning). Herudover er der en solterrasse. Tre gange om ugen er der klavermusik om aftenen, og hver fredag arrangerer hotellet et folkloreshow med en stor buffet (i sæsonen).

Hotellet har en privat strand ca. 1 km fra hotellet, hvor der er parasoller, liggestole og tennis.

Hvis du har bestilt halvpension, tilbydes morgenmaden som buffet og aftensmaden som menu. Køkkenet er internationalt og traditionelt siciliansk.

Poolen finder du på taget, og er sæsonåben fra maj til september afhængig af vejret. Der er døgnåben reception, hvor du også finder værdiboks, wi-fi og elevator. Herudover tilbydes gæsterne en café, en bar, en fjernsynsstue og en restaurant. Ankommer du i bil, kan du benytte hotellets parkeringsplads eller garagen, dog mod ekstra betaling.

Officielt har hotellet 4 stjerner, men vi vurderer det til et almindeligt turistklassehotel, og giver det derfor 3 sole.

Værelser med balkon

I alt rummer Hotel Ipanema 52 enkelt indrettede værelser, som er fordelt på fire etager. De har sæsonbetinget aircondition (juni-september),TV, telefon, værdiboks, minibar (mod betaling), badeværelse m. hårtørrer og stort set alle har balkon eller terrasse.

Læs mere om Hotel Ipanema

Læs om værelserne på Hotel Ipanema

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map