Hotel i Taormina

Hotel Bel Soggiorno

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Et dejligt familieejet hotel

Hotel Bel Soggiorno ligger billedskønt på bjergsiden lige i udkanten af Taormina. Den gamle villa stammer fra 1908, og ejes stadig af den samme familie, som har budt gæster velkommen i mere end 100 år. Du er omgivet af en dejlig have, som er fyldt med citron-, appelsin- og mandarintræer og udsigten over havet og mod vulkanen Etna, er helt enestående.

Romantik og historiens vingesus

På hotellet kan du nyde din ferie i romantiske omgivelser, og det gælder både ude og inde. Historiens vingesus kan høres overalt, og hvis vægge kunne tale, ville du få mange spændende historier fra en svunden tid. I den smukke have er du omgivet af de skønneste blomster overalt, ligesom der er træer i alle afskygninger som bl.a. inkluderer imponerende pinjer, palmer og kaktusser.

Læs mere om Hotel Bel Soggiorno

En beliggenhed med udfordringer

Bel Soggiorno, som direkte oversat betyder et smukt ophold, ligger som nævnt på en bjergside, så er du dårligt gående, er det nok ikke det rigtige valg for dig, for der er mange niveauforskelle. Det gælder også, når du skal en tur ind til centrum af Taormina, som ligger ca. 10-15 minutters gang fra hotellet, og som inkluderer en ikke ubetydelig mængde trapper.

En udsigt i verdensklasse

Udsigten er ikke mindre end enestående, og kan i virkeligheden bedst betegnes som et postkort i verdensklasse. Dels har du direkte kig til vulkanen Etna, og kan ofte følge med i de mindre udbrud, som især er tydelige om natten, hvor du kan se den røde lava. Samtidig har du et fantastisk vue ud over havet og kysten, og der er ikke langt til den smukke Isola Bella og de dejlige badestrande.

Gode services

På hotellet er der en døgnåben reception, så du kan altid på hjælp eller gode råd, hvis der er noget du er i tvivl om. Du kan nyde din morgenmad sammen med udsigten, og en enkelt aften om ugen, tilbyder hotellet også en middag. Baren er åben om formiddagen og igen om eftermiddagen til først på aftenen, og kommer du i bil, er der også mulighed for at parkere.

Værelse med udsigt

Hotellet har ikke mere end 25 værelser, som alle er pænt med enkelt indrettet i tidens stil. Enkelte har en lille balkon eller terrasse med udsigt, mens de fleste andre har udsigt mod havet, haven eller bjergene. Alle har som mimimum aircondition, satellit TV, værdiboks, wi-fi samt badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer. Economy - værelser har kun vindue og ingen udsigt over havet.

Læs om værelserne på Hotel Bel Soggiorno

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Bel Soggiorno

Læs personlige anmeldelser af Hotel Bel Soggiorno som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Bel Soggiorno. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Bel Soggiorno

Fantastisk service

Herligeste udsigt. Søde ansatte. God morgenmad. Det kan anbefales at få et værelse oppe i hotellet, da værelserne nederst virker fugtige og kolde når der ikke kan være vindue åben dagen lang mens man er ude på øen.

Læs mere

Fantastisk udsigt

Læs mere
 
search map