Anmeldelser af Hotel Bay Palace

 
Hotel Bay Palace er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Bay Palace er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Taormina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Bay Palace

Læs personlige anmeldelser af Hotel Bay Palace som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Bay Palace. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Hotel Bay Palace

Dejligt sted og dejlige omgivelser.
Dog et noget traditionsbundet hotel der ikke helt havde plads til børn, og følte os til tider overvåget af den gamle ejer.
Hotellet ligger på en trafikkeret vej uden fortov og denne vej skal man befærdes på ben for at komme hen til svævebanen. Men det kan man vende sig til og så har man ellers alt som strand supermarket mv tæt på.

Taormina som feriedestination

Dejligt område og gå lidt længere på vej forbi svævebanen og se de strande der ligger der mere sydpå.

Hotel Bay Palace
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Bay Palace
Firesengsværelse m. havudsigt og balkon/terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2019
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Turistklassehotel

Beliggenhed meget fin med en smuk udsigt. Meget sød og venlig betjening i receptionen. Simple værelser som er rene men lidt slidte. Kommer du i bil, er parkeringsforholdene elendige med få P-pladser og stor risiko for skrammer.

Taormina som feriedestination

Hotel Bay Palace
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

Undtagen P-forhold som ermeget dårlige.
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Bay Palace
Dobbeltværelse m. havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn

God beliggenhed og enestående udsigt.

Vi havde et værelse på femte sal med en vidunderlig udsigt over bugten. Det var enkelt indrettet, men rent og pænt og havde alt som vi havde brug for. Personalet var imødekommende og hjælpsomme. Hotellet lå i nærheden af en dejlig strand og kun en kort gåtur fra Isola Bella med svævebanen op til Taormina

Taormina som feriedestination

Hotel Bay Palace
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Bay Palace
Dobbeltværelse m. havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Hans og kone fra Slangerup boede på Hotel Bay Palace i Taormina fra d. 6. til d. 12. september 2010.

Jo, tak. Vi havde en helt perfekt ferie. Og arrangementet via In-Italia fuldt ud. Vi havde bestilt værelse med havudsigt, og det fik vi. Et pænt værelse med en meget stor terrasse ud med havet; perfekt.

Nogle små tips, når man bor på Bay Palace Hotel nedenfor Taormina, da personalet ikke kan drømme om at anbefale dette. Man kan naturligvis tage svævebanen op til byen. Men man skal ikke snyde sig for at gå derop. Hvis man leder godt, og har et lokalt kort, kan man nord for Bay Palace Hotel finde en sti/trappe, der går op til byen forbi kirkegården. Det er en meget gammel sti og der synes ikke at have gået andre i årevis. En speciel flot og anstrengene oplevelse. Man kan også finde en lidt mere officiel trappe syd for svævebanen, hvor man kommer op til den sydlige del af byen, forbi den utrolig flotte bypark, Parco Duchi di Cecaro, som man ikke må snyde sig for.

Og mht strand, anbefaler jeg den nordlige ende på Mazzaro stranden, i den ende hvor der ikke er strandstole og parasoller. Det er nærmest en lille lagune, hvor der er mange lokale, små fiskerbåde etc. Og der, godt gemt af vejen nede ved vandet, ligger en lille vidunderlig restaurant, næsten kun besøgt/fundet af italienere, restaurant Barcaiolo. Fik den bedste mad i området. Igen kunne personalet ikke finde på at anbefale dette, men henviste til den store Lido og ville arrangere bus dertil.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Ib og rejsefælle fra Herlev boede på Hotel Bay Palace i Taormina fra d. 30. juli til d. 1. august 2009.

Taormina var det svageste af de tre, parkering var ekstrem vanskelig, Hotellet som hotel var ganske udmærket,men I bør fraråde dine gæster at spise på hotellet, det var dyrt og kedeligt.Heldigvis er det ikke nødvendigt der er flere gode resturanter i gåafstand. Udover hotellerne vil vi gerne sige tak for den gode, personlige betjening vi har modtaget

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Lisbeth og rejsefæller fra Fjerritslev boede på Hotel Bay Palace i Taormina fra d. 11. til d. 18. september 2007.

Det var en rigtig god tur og havde vi da bare kendt til jer før. Det er ikke sidste gang vi vil benytte jeres tilbud. vi kan jo selv bestemme hvor længe vi vil være der og bruge andre transportformer frem. Hotellet var godt personalet venlige og servicemindede. Det var de ikke for 7 år siden da jeg sidst var i Taormina. Så de lærer da også.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Pia og mand fra København boede på Hotel Bay Palace i Taormina fra d. 9. til d. 23. september 2006.

Jo, tak - vi har haft det rigtig godt på Bay Palace. Fik et dejligt værelse med en fantastisk balkon (værelse 209). Jeg ville nødig ikke have betalt de ekstra penge for havudsigt, da hotellet har værelser, der stort set vender ud til en husmur. Det ville være rigtig nedtur, hvis man havde fået sådan et værelse i 14 dage. Så havde halvdelen af ferien været ødelagt, nemlig alle de aftener, hvor det var stjerneklart og alle de eftermiddage, hvor man bare sad og nød Spisone-bugten. Så vi var glade for værelsets beliggenhed.

Da vi også havde valgt halvpension, havde vi den fornøjelse at spise i restauranten hver aften. Det var fin mad og god, om end en noget forvirret servering en gang i mellem, men det var bare et ekstra plus til underholdningen. Søde tjenere alle sammen. Alt i alt et godt hotel, dog er vejen fra og til hotellet (hvis man er på gåben) et spørgsmål om man overlever eller ej. Godt vi havde læst det et sted og havde refleksbrikker og lommelygte med. Et råd jeg her vil give til andre gæster. Et andet råd (som vi fik af vores receptionist) er, at når man skal til lufthavnen med bussen, så tag hele vejen op til busterminalen i Taormina og stig på der. Så er man nogenlunde sikker på en plads. Den bus vi kom med sprang op til flere passagerer med kufferter over ved de næste stoppesteder, bl.a. andet ved togstationen.

Taormina er jo en bedårende by (og meget dyr) og dagen kan hurtig få ben at gå på, hvis man laver smutture til Castelmola og eksempelvis spadserer ned, så får man en fantastisk udsigt og oplever også lidt af den mere almindelige by's puls.

Da vi ikke har kørekort, har vi måttet benytte os af lokalbusser, hvilket har fungeret fint, når man ført har fundet ud af at læse køreplanerne. En togtur rundt om Etna blev det også til og besøg både i Savoca og Forze d'Argro. Hovedturen med lokaludbyder til Etna var en stor oplevelse og rådet er: betal for hele arrangement, altså med svævebane og jeep resten af vejen. Det kan ikke betale sig andet.

Vi takker så for denne gang og håber på at tage til Sicilien igen en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Kurt og hans kone fra Roskilde boede på Hotel Bay Palace i Taormina fra d. 5. til d. 9. september 2004. Dette var deres første stop til en rundrejse på Sicilien med ophold i Taormina, Borgo San Gregorio, Palermo og Siracusa.

I det store og hele gik turen planmæssigt og godt. Vi ankom med lidt forsindelse til Catania, og det nåede da også at blive nattemørkt, iden vi fik bilen udleveret ved Maggiore. Der var nogen ventetid ved
udlevering, hvilket skyldtes travlhed og for lidt personale, idet kun en enkelt ansat måtte betjene flere ventende kunder. Men manden var flink og imødekommende, og vi fik den ønskede bil, en næsten ny Fiat Punto, udmærket! Selvafhentning, men ingen problemer.
Som I ved foretrak vi oprindelig en morgenafgang fra København, hvilket dog ikke var muligt på den valgte afrejsedag. Men det er altså en fordel at få udleveret ny bil og at starte med at køre på ukendte veje i et fremmed land med hektisk biltrafik i DAGSLYS, hvilket desværre ikke blev tilfældet for os. Det lykkedes dog at komme på rette vej ud af lufthavnen og ad motorvejen mod Toarmina, nok lidt heldigt, men på grund af tæt myldretidstrafik søndag aften, nåede vi først hotellet omkring kl. 21.00, absolut sidste udkald for bespisning (kl. 19.30 - 21.00). Vi havde som bekendt halvpension. Vi vil derfor anbefale andre med tilsvarende program og biludlejning, at benytte en orgenafgang fra København, således at man når målet i dagslys.
Hotel Bay Palace, Taormina: Udmærket hotel, godt værelse med altan, god betjening, god mad, god beliggenhed. Det eneste alvorlige minus er parkeringsforholdene på grund af for lidt plads, en stejl opkørsel o.s.v.. Vi var nok lidt heldige at finde en enkelt ledig plads på det sene ankomsttidspunkt, ellers er man hensat til parkering på vejen nedenfor, hvilket bevirker, at man kan komme til at gå ganske langt med sin bagage.
Etna-udflugt: Desværre var vi generet af dårligt vejr med kraftig regn 3-4 dage, bl.a på turen til Etna, som vi iøvrigt kan anbefale. Turen gik delvis i vasken på grund af kraftig regn. Man bør køre til Etna på dage med udsigt til godt vejr og ifølge de lokale til indgang syd og derfra tage hejsen op, hvilket vi også gjorde. Åbner kl. 0900, men det har turistbusserne åbenbart også fundet ud af, idet vi, selvom vi ankom før kl. 0900, kom til at vente lang tid på grund af køer ved billetsalget. Storslålet og særpræget oplevelse er Etna og omkringliggende områder og byer, som man absolut bør besøge, hvis man bor i nabolaget. Området er iøvrigt udlagt som nationalpark og er på størrelse med Bornholm.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lizzi og hendes familie fra Kastrup boede på Hotel Bay Palace fra den 20. til den 23. juni 2003.

Hotel Bay Palace i Taormina var helt igennem dejligt. Vi havde et stort dejligt værelse med altan og en pragtfuld havudsigt. Morgenmaden var fin og svimmingpool, betjening etc. var god. Parkeringsmulighederne ved selve hotellet var dog helt håbløse - en lang, snæver, snoet, stærkt stigende tange, man kun kunne komme ud af igen ved at bakke tilbage - det kostede os en bule i bilen. Så advar andre mod at køre op til hotellet, med mindre de har en meget lille bil. Selve Taormina var - igen meget besøgt - men utrolig charmerende. Og til/fra Taormina gik der en tovbane stort set ned til vores hotel.
I øvrigt, hotellet lå ned til en meget befærdet hovedgade, hvor der ingen fortov var og meget ringe vejbelysning - dvs. det var temmelig risikabelt at færdes der om aften, især hvis man har børn med sig.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2003
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map