Hotel i Taormina

Hotel Bay Palace

 
Hotel Bay Palace er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Bay Palace er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Taormina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet ligger i Mazzarò nede ved vandet med udsigt til Isola Bella. Området er grønt og fredfyldt, men samtidigt centralt i forhold til svævebanen, som kører til Taorminas historiske centrum med butikker, restauranter, caféer og barer.

Pool og restaurant med havudsigt

Hotellet har pool (8 x 16m) med tilhørende terrasse med solstole og smuk panoramisk udsigt over Spisone bugten. Ved poolen er der både bar og restaurant som serverer retter fra det sicilianske regionskøkken, med servering både ude og indendørs. Hotellet har desuden elevator og parkeringsplads (få pladser). Nærmeste badestrand ligger 100 m væk.

Læs mere om Hotel Bay Palace

Komfortable værelser med balkon

Hotellets 50 værelser er alle enkelt og komfortabelt indrettet. De har alle balkon og eget badeværelse med toilet og brus. Endvidere har alle værelser aircondition, safetyboks, satellit-TV, telefon og lille køleskab. En del af værelserne har udsigt over havet og bugten.

Læs om værelserne på Hotel Bay Palace

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Bay Palace

Læs personlige anmeldelser af Hotel Bay Palace som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Bay Palace. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Bay Palace

Bedømmelse af Hotel Bay Palace

Dejligt sted og dejlige omgivelser.
Dog et noget traditionsbundet hotel der ikke helt havde plads til børn, og følte os til tider overvåget af den gamle ejer.
Hotellet ligger på en trafikkeret vej uden fortov og denne vej skal man befærdes på ben for at komme hen til svævebanen. Men det kan man vende sig til og så har man ellers alt som strand supermarket mv tæt på.

Læs mere

God beliggenhed og enestående udsigt.

Vi havde et værelse på femte sal med en vidunderlig udsigt over bugten. Det var enkelt indrettet, men rent og pænt og havde alt som vi havde brug for. Personalet var imødekommende og hjælpsomme. Hotellet lå i nærheden af en dejlig strand og kun en kort gåtur fra Isola Bella med svævebanen op til Taormina

Læs mere

Turistklassehotel

Beliggenhed meget fin med en smuk udsigt. Meget sød og venlig betjening i receptionen. Simple værelser som er rene men lidt slidte. Kommer du i bil, er parkeringsforholdene elendige med få P-pladser og stor risiko for skrammer.

Læs mere

Hans og kone fra Slangerup boede på Hotel Bay Palace i Taormina fra d. 6. til d. 12. september 2010.

Jo, tak. Vi havde en helt perfekt ferie. Og arrangementet via In-Italia fuldt ud. Vi havde bestilt værelse med havudsigt, og det fik vi. Et pænt værelse med en meget stor terrasse ud med havet; perfekt.

Nogle små tips, når man bor på Bay Palace Hotel nedenfor Taormina, da personalet ikke kan drømme om at anbefale dette. Man kan naturligvis tage svævebanen op til byen. Men man skal ikke snyde sig for at gå derop. Hvis man leder godt, og har et lokalt kort, kan man nord for Bay Palace Hotel finde en sti/trappe, der går op til byen forbi kirkegården. Det er en meget gammel sti og der synes ikke at have gået andre i årevis. En speciel flot og anstrengene oplevelse. Man kan også finde en lidt mere officiel trappe syd for svævebanen, hvor man kommer op til den sydlige del af byen, forbi den utrolig flotte bypark, Parco Duchi di Cecaro, som man ikke må snyde sig for.

Og mht strand, anbefaler jeg den nordlige ende på Mazzaro stranden, i den ende hvor der ikke er strandstole og parasoller. Det er nærmest en lille lagune, hvor der er mange lokale, små fiskerbåde etc. Og der, godt gemt af vejen nede ved vandet, ligger en lille vidunderlig restaurant, næsten kun besøgt/fundet af italienere, restaurant Barcaiolo. Fik den bedste mad i området. Igen kunne personalet ikke finde på at anbefale dette, men henviste til den store Lido og ville arrangere bus dertil.

Læs mere

Ib og rejsefælle fra Herlev boede på Hotel Bay Palace i Taormina fra d. 30. juli til d. 1. august 2009.

Taormina var det svageste af de tre, parkering var ekstrem vanskelig, Hotellet som hotel var ganske udmærket,men I bør fraråde dine gæster at spise på hotellet, det var dyrt og kedeligt.Heldigvis er det ikke nødvendigt der er flere gode resturanter i gåafstand. Udover hotellerne vil vi gerne sige tak for den gode, personlige betjening vi har modtaget

Læs mere

Lisbeth og rejsefæller fra Fjerritslev boede på Hotel Bay Palace i Taormina fra d. 11. til d. 18. september 2007.

Det var en rigtig god tur og havde vi da bare kendt til jer før. Det er ikke sidste gang vi vil benytte jeres tilbud. vi kan jo selv bestemme hvor længe vi vil være der og bruge andre transportformer frem. Hotellet var godt personalet venlige og servicemindede. Det var de ikke for 7 år siden da jeg sidst var i Taormina. Så de lærer da også.

Læs mere
 
search map