Hotel i Taormina

Hotel Ariston

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Ariston ligger tæt men alligevel afsides i forhold til kabelbanen i Taormina. Der er kort til det historiske centrum med dens berømte Corso Umberto, hvor du vil finde et utal af shoppingsmuligheder, (lidt for) mange souvenirbutikker og flere udsigtspunkter, hvorfra du kan beundre vulkanen Etna og kystlinien. Kort fra hotellet finder du også det græske teater, men for at komme dertil, skal du gå gennem centrum.

Pool i den århundrede gamle park

Du kan komme hen til hotellet med bil men i virkeligheden er bilen slet ikke nødvendig for at få et godt ophold. Fra parkeringspladsen ved kabelbanen går du ind af en lille port og du kommer til den store og frodige park med århundrede gamle træer, der omgiver hotellet. I haven foran hotellet har man anlagt en flot udendørs pool med tilhørende solterrasse.

Læs mere om Hotel Ariston

Serviceydelser på hotellet

Hotel Ariston er for nyligt blevet delvist renoveret: hall'en, restauranten og gangarealerne samt superiorværelserne er nyindrettede. På hotellet er der desuden 24-timers reception, morgenmadsrestaurant og restaurant, bar, elevator, bagagedepot og internetpoint. Der er desuden parkeringsplads (mod gebyr).

Værelserne

På hotellet er der 119 værelser (i forskellige bygninger) du kan vælge - alt efter behov - værelser med eller uden balkon og på bjerg- eller havsiden. Bemærk at havudsigten kan være mere eller mindre åben alt efter træerne i den store park omkring hotellet. Nogle værelser er i en anneks.

Fælles for alle værelserne er eget bad med hårtørrer, satellit-TV, minibar, værdiboks og elkande til kaffe/te. I sommerens varmeste perioder tænder direktionen for airconditionen, men det oplyses ikke på forhånd, hvornår man præcist kan regne med det. Wi-Fi er til rådighed mod et gebyr.

Læs om værelserne på Hotel Ariston

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map