Hotel i Taormina

Grand Hotel Atlantis Bay

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet har et dejligt poolområde, med en terrasse og stranden lige nedenfor. Om dagen kan du slappe af i solen, om aftenen er der udendørs servering fra restauranten, hvor du kan nyde maden med bølgernes brusen som baggrund.

I alle vores priser er morgenmad som udgangspunkt inkluderet (se aktuelle priser i søgemaskinen) og på alle værelser er der en dejlig udsigt over havet. Det er muligt at opgradere til halvpension. Husk at hvis du spiser i restauranten, ser Italienerne helst, at man ikke tropper op i badeshorts eller bikini. Tag lidt pænere tøj med, fx lange bukser til mænd.

Lige ved stranden og tæt på byen

Hotellets placering tæt på både Taormina og midt på deres egen strand gør det muligt for Jer at kombinere en luksus badeferie sammen med de mange spændende oplevelser der venter på Sicilien. Taormina er specielt kendt for sit antikke græske teater, der om sommeren har forestillinger og musikalske begivenheder. Taormina er også et godt udgangspunkt, hvis du skal op på toppen af Europas mest aktive vulkan, Etna, der ligger ca. en halv times kørsel fra Taormina. Har du ikke lejet en bil, kan hotellet hjælpe dig med at få arrangeret en guidet tur.

Fra hotellet har du kun en kort gåtur til den lille togbane der forbinder Taorminas strandområde, med selve centrum af byen længere oppe ad bjerget. Bemærk at svævebanen kun er åbent i sommerperioden. Kommer du ud for at den ikke kører, anbefaler jeg bybussen, der tager lidt længere tid, men kører hele året. Man kan selvfølgelig også tage turen opad på gåben, der er ca. 3 km.

Pæne værelser med havudsigt

Alle værelserne er flotte og velindrettede og i en dejlig størrelse. Alle værelserne har den skønneste havudsigt og da kysten er østvendt, så får I en dejlig morgensol ind i værelset. Her er et lækkert badeværelse med hårtørrer og rigelige mængder af toiletartikler, store velindrettede værelser med alt hvad du med rette kan forvente af et luksushotel. WiFi på hele hotellet mod betaling. Kode til nettet købes i receptionen.

Alt i alt et rigtigt flot hotel, hvor afslapning, komfort og god service er nøgleordene.

Læs om værelserne på Grand Hotel Atlantis Bay

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Donna Carmela

Giarre, Sicilien

Villa Neri Resort & SPA

Linguaglossa, Sicilien

Anbefalinger til dig

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Populært på Sicilien

Villa Patrizia

Castellammare del Golfo

search map