Hotel i Taormina

Excelsior Palace Taormina

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Excelsior Palace er et af de virkelig historiske hoteller i Taormina. Det ligger på et naturligt udsigtsted lige udenfor de antikke bymure. Her er man på første række til en fantastisk udsigt over Etna og Naxosbugten.

Hotellet har været igennem en renovering i 2003 men bærer stadig, på godt og ondt, præg af den antikke stemning. I den tropiske have blandt palmer og anden bevoksning finder du svømmebassinet, hvorfra udsigten over Etna er allermest imponerende. På hotellet finder du 24-timers reception, elevator, bar, læsesal, fjernsynsstue, vaskeriservice, mødelokaler og alt hvad der ellers hører til et 4-stjernet hotel.

Læs mere om Excelsior Palace Taormina

Hotellets restaurant byder på sicilianske specialiteter såvel som mere internationale retter. Deres konditori er de især stolte af. Mange nybagte ægtepar vælger at holde deres bryllupsmiddag her, i disse fantastiske omgivelser.

Værelserne på Excelsior Palace

Hotelværelserne er pænt og traditionelt indrettet. De råder alle over aircondition (tændes kun i højsæsonen), telefon, satellitfjernsyn, minibar og værdiboks. Badeværelserne har enten bruser med badeforhæng eller karbad med bruser samt toilet og hårtørrer.

Læs om værelserne på Excelsior Palace Taormina

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map