Taormina, Sicilien Det græske teater

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det mest betydningsfulde monument i Taormina er det antikke teater, ikke kun på grund af den kunstneriske og historiske værdi, men også for den enestående position. Det panorama, som herfra kan nydes, bliver kaldt panoramaet par excellence og er noget man må se, når man kommer til Sicilien.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Stadig i brug

Det er det næststørste antikke teater på øen (109 meter i diameter) efter teateret i Siracusa og blev bygget i hellenistisk tidsalder i 3. - 2. århundrede f.Kr. Det blev ombygget og forstørret 300 år efter og af romerne brugt til væddeløb og gladiatorkampe. Teateret har en fin akustik, og i vore dage bliver det om sommeren brugt til teaterforestillinger og koncerter.

Andre romerske bygningsværker

Romerne opførte endnu to bygningsværker: Odeon, som ligger bagved Sankt Cataldo kirken, og er en mindre bygning, måske et mødested, og Naumachia der sammen med teateret er ét af de vigtigste mindesmærker fra romersk tid på Sicilien. Det er et terrasseformetbygningsværk, som beskyttede en ikke længere eksisterende cisterne. Her menes at have været søslag.

 
search map