Hotel i Taormina

Casa Turchetti

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her bor du den øverste del af Taorminas mondæne - og smukke - bycentrum. Og trods den korte afstand til gågaden og de mange besøgende, der kommer til byen, er du omgivet af fred og stilhed det meste af dagen.

Et prisværdigt lille hotel

Casa Turchetti bestyres af Mamma Francesca og hendes mand Pino. De er blevet nævnt i to omgange som Italiens bedste hotel af Zoover og er anbefalet af adskillige guider. Er der noget, som Francesca sætter pris på, er det gæsternes velvære på hotellet. Uanset hvor mange gæster, der overnætter, arrangeres morgenmaden altid med en rig buffet, og der er ingen grænser for de kopper kaffe, du kan bestille. Hun sørger for, at du kan vælge mellem flere, hjemmelavede brød og kager, masser af årstidens eksotiske frugter, godt pålæg og oste. Desuden er sengelinned, håndklæder og "courtesy set" af højeste kvalitet. Her får du virkelig en majestætisk behandling.

Du bor i byens gamle musikakademi

Casa Turchetti var i årtier byens musikakademi, hvor musikeren Turchetti underviste sine elever. Huset levede videre under de lokale nonners beskyttelse, inden de valgte helt at forlade ejendommen. For få år siden købte en lokal entreprenør huset på auktion for at etablere sine kontorer i byen - men da han besøgte stedet valgte han at genetablere de smukke værelser og transformere huset til et lille hotel, hvor de rejsende kunne nyde byens skønhed.

Midt i det hele og dog langt fra støjen

Casa Turchetti ligger ved en smal gade i den øverste del af byens gamle centrum. Når du kommer ud af døren og går ned mod gågaden (Corso Umberto), vil du blive overrasket over, hvor tæt du er på byens pulserende centrum. Og når du sidder på husets terrasse, vil du ligeledes blive overrasket over den fred, som er heroppe. Fra Casa Turchettis terrasse kan du lytte til koncerter fra byens græske teater, der høres bedre og tydeligere end lydene fra de mennesker, der sidder og snakker, griner og hygger sig langs gågaden.

Er det en god idé at ankomme i bil?

Du skal være en god fører for at køre rundt i byens smalle og somme tider stejle gader. Du kan komme helt hen til huset med bil - men vær forberedt på, at det ikke bliver nemt at parkere lige her: hvis du ikke vil få sved på panden - for ikke at tale om den tid, det kræver at finde en p-plads i byen - kan vi varmt anbefale, at du ankommer med offentlig transport, eller at du efterlader bilen i et af det store parkeringshuse på vejen op til centrum.
Nogle af grundende til, at vi vil råde jer til at ankomme med offentlig transport, er:
- fra byen er der gode forbindelser til lufthavn, togstation og de vigtigste byer langs østkysten på Sicilien
- p-plads i byen er ikke billig
- vælger du at opholde dig i Taormina, har du så meget at se og nyde i byen, at du vil bevæge dig bedst på gåben.

Kun få værelser på dette dejlige hotel

Der er kun 5 værelser på dette lille hotel. De råder alle over aircondition. fladskærms-tv og eget badeværelse.
Alle værelserne varierer i størrelse og i forhold til den udsigt, du får. Den bedste udsigt fås dog fra terrassen, hvor der er masser af plads til, at alle gæster kan sidde, uden at pladsen dog er trang. Og uanset hvilket værelse du bor i, er terrassen det sted, hvor alle gæsterne opholder sig mest, fortæller Francesca og Pino.

Læs om værelserne på Casa Turchetti

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map