Feriebolig i Taormina

Casa Punta Spisone

 
Casa Punta Spisone er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Punta Spisone er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Taormina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Spisone ligger ved Punta Spisone med Taormina i ryggen. Villaen ligger kun 20 meter fra havet og stranden med småsten.

Man kommer ind til villaen fra strandsiden via en passage som forbinder stranden og vejen. Det er værd at gøre opmærksom på at toget køre umiddelbart lige bag ved lejligheden hvorfor man må acceptere en vis grad af støj fra et forbipasserende tog og at villaen ikke er egnet til familier med børn af samme grund.

Læs mere om Casa Punta Spisone

Langs med stranden finder du bar og restauranter som holder åbent til sent om natten især i højsæsonen (juli og august). Villaen er delt i fire lejligheder, af hvilke tre udlejes på ugebasis til rejsende og turister. Lejlighederne råder over vaskemaskine, fjernsyn og varmeanlæg samt én parkeringsplads - på den anden side af togbanen - pr. lejlighed. Der er ingen aircondition, men nærheden til havet giver alligevel en behagelig temperatur med undtagelse af den varmeste del af sommer (sidst i juli og august).

Skjul teksten
 
 
search map