Feriebolig i Taormina

Casa Maffa

 
Casa Maffa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Maffa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Taormina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Maffa ligger i kort afstand fra Corso Umberto, Taorminas gågade, og ca. 300 meter fra det berømte græske teater. Hvis du skal ned til stranden kan du med fordele benytte kabelvognen til Mazzaró bugten, som har sin station oppe i byen ca. 500 meter fra huset. Nærmeste parkeringsplads - mod betaling - ligger ca. 300 meter fra huset.

Casa Maffa befinder sig i et lille palæ i Taorminas centrum. I nærheden finder du et rigt udvalg af spisesteder og caféer samt indkøbsmuligheder. I Casa Maffa er der to lejligheder til udlejning beliggende på 2. og 3. sal.

Læs mere om Casa Maffa

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (2. sal):
- Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne og to enkelt sovesofaer, solrigt soveværelse med dobbeltseng og badeværelse / toilet. Lejligheden er desuden udstyret med aircondition og satellitfjernsyn.

Etværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (3. sal med terrasse):
- Lejligheden består af alrum delt i dag- og natområde af en skillevæg men uden dør. Dagområdet består af køkkenhjørne og spisebord, natområdet indeholder dobbelt sovesofa samt dobbeltseng. Lejligheden råder endvidere over badeværelse / toilet, aircondition, satellitfjernsyn og terrasse med udsigt over Taormina centrum.

BEMÆRK: gratis overnatning for hver 6. betalte overnatning. Du bor her en uge men betaler kun for 6 dage !

Skjul teksten
 
 
search map