Feriebolig i Taormina

Casa La Taliata

Terrazza Costanza
 
Casa La Taliata er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa La Taliata er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Taormina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa La Taliata ligger på skråningen over Mazzarò-bugten og Isola Bella midtvejs mellem Taormina og havet.

I byens centrum er der et utal af caféer og spisesteder samt shoppingmuligheder. En sti fører ned til vandet, hvorfra der er mulighed for at tage kabelvogn op til byen, hvis man ikke vil gå op ad den stejle vej. Man kan mod betaling parkere på Residence Terra Rossa eller på offentlige parkeringspladser ca. 100 meter fra huset. Man har desuden adgang til Residence Terra Rossas svømmebassin og dejlige have, som ligger kun få trin op ad bakke.

Læs mere om Casa La Taliata

Treværelseslejlighed Terrazza Ottavia med 4 sovepladser:
- Lejligheden ligger i husets øverste plan men har indgang fra den møblerede terrasse med havudsigt i direkte forbindelse med bjergskråningen. Man kommer ind i opholdsstuen, som har udgang til balkon med flot havudsigt. Der findes endvidere køkken (4 gasblus og mikroovn) med udgang til terrassen, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og lille badeværelse med toilet og bruser.

Fireværelseslejlighed Terrazza Costanza med 6/8 sovepladser:
- Lejligheden er på 100 m² og er fordelt på to plan. Den store opholdsstue med udgang til den flotte terrasse med havudsigt er forbundet med køkkenet, hvor 6 mennesker bekvemt kan sidde og spise om det runde bord - med lidt god vilje kan 8 sidde sammen. Huset er delt sådan, at der er to trapper, der fører op til etagen ovenover; den ene fra stuen op til soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser og åben hems med fire enkeltsenge, som eventuelt kan samles. Den anden trappe går op fra køkken til et stort værelse med havudsigt og eget badeværelse med toilet og bruser. På dette værelse kan der sagtens være en ekstra soveplads men det totale antal gæster i huset må ikke være mere end 8 mennesker.

N.B.:Ved udlejning af hele huset bør man være opmærksom på, at der ikke findes et rum, hvor 12 personer kan sidde og spise samlet. Det gælder også husets to store terrasser, hvor der ellers er god plads til at sidde.

Skjul teksten
 
 
search map