Feriebolig i Taormina

Casa delle Sirene

 
Casa delle Sirene er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa delle Sirene er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Taormina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa delle Sirene har en flot panoramisk udsigt over kystlinien og havet. Det ligger i Taormina Mare, ca. 800 meter fra kabelvognsstationen, hvorfra du hurtigt kommer op til Taorminas centrum. Der er ellers busstoppested til bylinien 2 ca. 50 meter fra huset. Nærmeste restauranter ligger i kort gåafstand (ca. 100 meter).

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (med terrasse med havudsigt):
- Lejligheden er enkelt indrettet og trænger til en kærlig hånd. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Hele vejen rundt om boliger er der terrasser og balkoner med flot havudsigt.

Læs mere om Casa delle Sirene

Case delle Sirene anbefales til alle de rejsende, der ønsker at blande en strandferie med et livligt og internationalt miljø i en hyggelig og seværdig by. Vi kan dog ikke love uberørte bygader og ukendte egne, men til gengæld skal du ikke fægte med arme og ben for at kommunikere med de lokale.

Skjul teksten
 
 
search map