Feriebolig i Taormina

Casa Alicudi

 
Casa Alicudi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Alicudi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Taormina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Alicudi ligger ca. 300 meter og 50 trappetrin fra stranden i den flotte Mazzarò-bugt. Stranden er til dels offentlig, og der findes et par gode spisesteder (anbefales til dem der kan lide fisk!). På stranden er der også en del både, som de lokale fiskere stadig benytter, og et privat område, hvor et par 5-stjernede hoteller har deres parasoller og liggestole.

Der er ca. 500 meter til kabelvognen, som forbinder havet med den historiske centrum. Nærmeste indkøbsmuligheder ligger ca. 100 mter væk. Parkeringspladsen er ret vanskeligt at finde langs hovedvejen - det er letteste at benytte de private parkeringspladser, som dog koster en del især i højsæsonen.

Læs mere om Casa Alicudi

Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser:
- Casa Alicudi er ca. 90 m² og består af opholdsstue med spisebord, sovesofa til en person, åbent køkken med ovn og vaskemaskine, soveværelse med to enkeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Casa Alicudi råder desuden over aircondition.

Skjul teksten
 
 
search map