Anmeldelser af Andromaco Palace Hotel

 
Andromaco Palace Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Andromaco Palace Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Taormina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Andromaco Palace Hotel

Læs personlige anmeldelser af Andromaco Palace Hotel som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Andromaco Palace Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 1 voksen
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Birgitte og rejsefællen fra Århus boede på Andromaco Palace Hotel i Taormina fra d. 14. til d. 20. august 2008.

- Har I været glade for byen og området?: Ja, Taormina er en skøn by. Vi var der dog midt i august, som er italienernes egen højsæson, så der var sort af mennesker. Vi fik at vide, at juni og september er meget bedre rejsemåneder.

- Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?: Vi var rigtig glade for at bo på Andromaco Palace hotel, betjeningen var venlig og det var flotte, rene værelser. Havudsigt kan anbefales! Det lå en lille gåtur fra byen, men det er en fin og udsigtrig rute og så kommer man også væk fra menneskemyldret i centrum.

- Har I tips til de næstkommende?: Vi prøvede at ligge på stranden som hotellet har aftale med en enkelt dag, men det er dyrt, virkelig dårlig mad og man ligger tæt med de andre. Vi valgte i stedet at købe vores egen parasol (kostede det samme som en dagsbillet til hotellets strand), og så gik vi op til stranden ved Isola Bella - ligger til højre 5 min gåtur fra svævebanen. På vejen kunne man købe lækker lasange el salat i en bod. Det var skønt og meget mere italiensk stemning!

- Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?: Stranden ved Taormina er super lækker, så for os var det unødvendigt at bo på et hotel med swimmingpool.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Kent og hans familie fra Esbjerg N boede på Andromaco Palace Hotel i Taormina fra d. 13. til d. 18. juli 2007. De rejste i øvrigt rundt på Sicilien.

Jo tak - vi har haft en rigtig fin tur. Hotel La Torre i Modello er et fint hotel (internationalt). Vi var meget tilfredse med værelserne og betjeningen i det hele taget. Normalt er italiensk morgenmad ikke noget at skrive hjem om, men her var der alt - selv chokoladekage, hvis man skulle føle sig fristet af en "kaloriebombe" på dette tidspunkt.

I Taormina boede vi på et rigtigt hyggeligt lille hotel - familiedrevet - men en meget personlig betjening. Taormina er jo en skøn by. Blot skal nævnes, at mine svigerforældre midt i 70´erne havde lidt problemer med terrænet. Bedste oplevelse her var besøg på Etna, det må man bestemt ikke snyde sig selv for. I det hele taget kan man godt forstå, at kysten her er det mest "turistede" - dejligt område.

I eller ved Agrigento boede vi på Kaos. Hotellet var under ombygning - man havde færdiggjort et pragtfuldt område med swimmingpool. Hotellet fremstår i det hele taget som et hotel af meget høj standard. Værelserne var endnu ikke restaureret og virkede noget nedslidte, men det kunne ikke tage glæden fra helhedsopfattelsen af hotellet. Vi havde valgt området primært pga "Valle dei tempi" og det er virkeligt imponerende. Derudover var det det mest "kedelige" af de steder vi besøgte. Vi havde på hotellet valgt halvpension, hvilket var godt, idet der ikke er restauranter i nærheden - der er vel tæt på 6 km til Agrigento, så det ligger lidt uden for lands lov og ret.

4 af os skulle slutte turen med en enkelt overnatning i Palermo - og det er bestemt ikke et hotel der kommer i nærheden af de 3 stjerner, det er tildelt. Utætte vinduer - ikke særligt tiltalende værelser i det hele taget. Den mad der blev bestilt i restauranten var - om ikke uspiselig - så dog af en meget ringe karakter. Vi var glade for at vi kun skulle tilbringe én nat her.
Selvom det sidste er negativt, har vi overordnet været meget tilfredse og vil helt sikkert bruge jer igen, når det bliver aktuelt - men tag Hotel Ponte af jeres program - vi kan ikke være de eneste der har været skuffede over det hotel.

PS: Vi har iøvrigt sjældent mødt så mange venlige og imødekommende mennesker som sicilianerne.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 8 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map